Krohn-Dehli skifter klub: Skal redde traditionsklub

Den tidligere Brøndby-spiller Michael Krohn-Dehli skifter Sevilla ud med Deportivo La Coruña. Klubberne er enige om en transfer, og han skal mandag igennem lægetjek i den galiciske traditionsklub

Michael Krohn-Dehli skifter Sevilla ud med Deportivo La Coruña. Foto: Sebastian Frej/ProSports/REX/All Over Press
Michael Krohn-Dehli skifter Sevilla ud med Deportivo La Coruña. Foto: Sebastian Frej/ProSports/REX/All Over Press

Michael Krohn-Dehli forlader Sevilla, men bliver i Spanien.

Den tidligere Brøndby-kreatør skal være redningsdmand i Deportivo La Coruña, der aktuelt frister en tilværelse under nedrykningsstregen i La Liga.

sin hjemmeside skriver den galiciske traditionsklub, at den er blevet enig med Sevilla om en handel. Michael Krohn-Dehli lander i A Coruña mandag eftermiddag, hvorefter han skal igennem det obligatoriske lægetjek.

Går det som ventet, vil han skrive under på en kontrakt af halvandet års varighed med Deportivo.

34-årige Krohn-Dehli har tidligere været en stor succes i Galicien. Han havde nogle forrygende år i Celta, og det banede i 2015 vejen for et skifte til den andalusiske storklub Sevilla.

Desværre løb han allerede i sin første sæson ind i en grim knæskade, der holdt ham ude det meste af sidste sæson.

Alligevel valgte Sevilla i sommer at forlænge aftalen med den arbejdsomme danske midtbanespiller, der da også har fået pænt med spilletid i denne sæson.

Imidlertid valgte klubben kort før jul at fyre træner Eduardo Berizzo, som danskeren også havde i Celta.

Siden er det slet ikke blevet til spilletid for Krohn-Dehli, der nu har taget konsekvensen og skifter til Deportivo La Coruña. 

Michael Krohn-Dehlis seneste landskamp var i efteråret 2015, men med et stærkt forår i sin nye spanske klub kan han måske spille sig ind i VM-varmen.

Meldes enige i nat: Drømmeskifte på plads