Krohn-Dehli skifter til storklub

Ifølge det spanske medie El Desmarque har Michael Krohn-Dehli skrevet kontrakt med Sevilla

Ifølge et spansk medie skifter Krohn-Dehli Celta-trøjen ud med Sevillas. (Foto: Lars Poulsen)
Ifølge et spansk medie skifter Krohn-Dehli Celta-trøjen ud med Sevillas. (Foto: Lars Poulsen)

Efter lang tids spekulationer ser det ud til, at Michael Krohn-Dehli nu har fremtiden på plads. Den danske landsholdsspiller fortsætter karrieren i den spanske klub Sevilla. Det skriver det spanske lokalmedieEl Desmarque.

Ifølge avisen har Krohn-Dehli både bestået lægetjek og skrevet under på en kontrakt med Sevilla, hvor han altså skifter til efter denne sæson.

Se også: Krohn-Dehli kryptisk om Sevilla-lægetjek

Michael Krohn-Dehli er længe blevet sat i forbindelse med flere spanske klubber - heriblandt Villarreal og Malaga - men det tyder altså på, at det er Sevilla, der løber med landsholdsspillerens signatur.

Krohn-Dehli har kontraktudløb i sin klub Celta Vigo til sommer og kan skifte kvit og frit til Sevilla.

Det bliver samtidig et skridt op ad rangstigen for Michael Krohn-Dehli, når han forlader Celta Vigo, der øjeblikkeligt ligger nummer 10 i den spanske liga. Sevilla ligger til gengæld på en femteplads.

Se også: Spansk storklub: 'Krohn-Dehli er en stor fodboldspiller'

Sevilla FC har endnu ikke bekræftet aftalen med Michael Krohn-Dehli, men det forlyder, at danskeren har skrevet en to-årig kontrakt med option på endnu et år. Det er desuden planen, at Michael Krohn-Dehli skal spille på den defensive midtbane hos Sevilla.

64 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere