Annonce:
Annonce:

Krohn-Dehlis krav til Celta: Kontrakt til pensionen

Michael Krohn-Dehli vil allerhelst blive i Celta forlyder det trods flere bejlere, men parterne kan ikke blive enige om kontraktlængde.

Michael Krohn-Dehli er ombejlet med kontraktudløb til sommer og en supersæson i Celta. (Foto: Mikel Trigueros)
Michael Krohn-Dehli er ombejlet med kontraktudløb til sommer og en supersæson i Celta. (Foto: Mikel Trigueros)
Annonce:
Følg Fodbold

Denne artikel lever ikke op til standarden for Ekstra Bladets journalistik, da der er brugt fiktive kilder. Ekstra Bladet beklager. Artiklen burde aldrig være bragt.

Det tyder på at blive en transfersaga, der kan vare et stykke tid endnu.

Michael Krohn-Dehli er i øjeblikket i gang med sin bedste sæson nogensinde og rangeres blandt de bedste spillere i La Liga i denne sæson.

I februar var han endda på månedens hold sammen med stjerner som Lionel Messi og Real Madrids Isco. Med den personlige succes er interessen fra andre større klubber end Celta de Vigo også opstået.

Stor hæder: Krohn-Dehli på hold med Lionel Messi

Annonce:

Krohn-Dehli har kontraktudløb til sommer og kan derfor hentes gratis af bejlere som Villarreal, Sevilla og Malagá.

Meget tydede faktisk på, at Michael Krohn-Dehli havde lukket ned for videre forhandlinger med sin nuværende klub.

Men det er langt fra tilfældet, fortæller Celtas træner Eduardo Berizzo. I en længere snak med lokalavisen Faro de Vigo forklarer den argentinske træner, at man stadig er i tæt dialog med den danske landsholdsprofil.

- Han er en utrolig vigtig spiller, som ud fra et sportsligt synspunkt, vi rigtig gerne vil forlænge med. Men der er også andre faktorer, der spiller ind. Jeg kan kun se det ud fra en træners vinkel, men i sidste ende er det klubben, der vurderer, om de vil betale, hvad det koster, siger Eduardo Berizzo.

Ifølge den velinformerede lokaljournalist Marcos Barazias har Michael Krohn-Dehli udtrykt ønske om at fortsætte i Celta. Hans familie er faldet godt til i byen Vigo, og han har ikke det store ønske om at skifte klub som 32-årig, nu hvor det går så godt.

Annonce:

Klubber står i kø: Krohn-Dehli kan vælge og vrage

Men parterne kan lige nu ikke blive enige om en kontraktlængde. Krohn-Dehli og hans agent har længe stået fast på en forlængelse på tre sæsoner, så Celta binder sig til danskeren er 35 år. Det vil være en større udskrivning for Celta, der ikke ligefrem har bunker af millioner på kontoen og handler meget forsigtigt.

For der ligger også en markant lønstigning til Krohn-Dehli og givetvis også en sign on fee, et engangsbeløb, for at underskrive en ny kontrakt.

- Jeg er overbevist om, at Michael ikke har skrevet kontrakt med andre klubber endnu. Det er jeg faktisk sikker på. Der er stadig god dialog mellem klubben og Michael, men de er selvfølgelig uenige om nogle ting, ellers havde de jo skrevet under på en forlængelse. Jeg kan kun håbe, at det kommer i orden, forklarer Celta-træner Eduardo Berizzo.

Celta-fans bøn med hashtag: Bliv Krohn-Dehli

Michael Krohn-Dehli er også blevet rørt over den varme støtte fra Celta-fans, der både har opfundet et hashtag på sociale medier for at få ham til at blive samt hyldet ham i hjemmekampene i 23. minut, der er danskerens rygnummer.

Krohn-Dehli var småskadet og glippede sin første ligakamp i denne sæson, da Celta søndag tabte 1-4 til Villarreal.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: