Annonce:
Annonce:

Kryptisk Lewandowski-agent: Det sker noget med Real

Den polske stjerneangriber bliver heftigt rygtet til Real Madrid, og spillerens agent skyder bestemt ikke et fremtidigt skifte ned

Annonce:
Følg Fodbold

Bayern München har en af de bedste angribere i truppen i polske Robert Lewandowski.

Den 27-årige målmager har imponerede stort i 2015 - både for klub- og landshold - og i denne sæson har den tidligere Dortmund-spiller holdt sit høje niveau, hvor det indtil videre er blevet til 29 mål i 25 kampe.

Men kan Bayern holde på Lewandowski? Det skulle man mene, da den tyske klub er en af de største i verden og et af de bedste hold i europæisk fodbold netop nu.

Der har dog floreret rygter om, at Real Madrid var særdeles interesserede i at hente polakken til den spanske hovedstad - og ifølge bulletinerne skulle interessen også være gengældt den anden vej.

Bayern-legende: Lewandowski bør glemme Real og Barcelona

Rygterne blev styrket, da spillerens agent, Cezary Kucharski, var på plads på Bernabéu i starten af december i VIP-boksen i opgøret mod Getafe.

Annonce:

Dengang slog den spanske sportsavis AS fast, at man kun kan sidde i de eksklusive sæder, hvis man bliver inviteret personligt af klubbens præsident Florentino Perez.

Lewandowski har siden da insisteret på, at han kun fokuserer på Bayern München, som han har kontrakt med indtil 2019.

Men spillerens agent har endnu engang fyret op om spekulationerne om et skifte, da han kommenterede rygterne ved et polsk sportshow i weekenden.

Her blev Lewandowski for femte år i træk valgt som den bedste fodboldspiller i landet, og da spilleren selv ikke kunne være til stede, modtog agenten prisen på hans vegne.

Her kunne værten ikke dy sig for at spørge ind til Real Madrid-rygterne, der også fik et kryptisk svar tilbage fra agenten.

- Er der noget som helst i de spekulationer, der har været om Real Madrid?, spurgte værten.

- Der sker noget, ja, svarede agenten ifølge Polsatsport.pl.

Real jagter Bayern-stjerne: Agent på plads på Bernabéu

Annonce:

Tidligere i denne uge hævdede sportsavisen AS, at Lewandowski kræver svimlende 18 millioner euro (134 millioner kroner red.) om året for at forlænge sin nuværende kontrakt med Bayern, og det nye udtalelser fra agenten kan naturligvis også være en forhandlingstaktik, der har til hensigt at få den tyske klubs opmærksomhed.

Tilbage i december i et interview med et polsk medie, afviste Lewandowski dog ikke et skifte til Real i fremtiden.

-Jeg er 27, og jeg har klare mål i denne sæson. Når tiden er til det, vil jeg se på det. Rygterne påvirker mig ikke, og jeg er glad i München. Dette er ikke tiden til at snakke om det (Real Madrid-interessen red.). Om jeg kan snakke spansk? Ja, det kan jeg, men ikke flydende, udtalte Lewandowski til TVP Sport.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: