Annonce:
Annonce:

Landsmændene hader ham: Nu flytter de hjemmekampen

Spaniernes had til fodboldspilleren Gerard Pique har nu fået det spanske fodboldforbund til at rykke en landskamp væk fra Madrid for at undgå vrede fans

Gerard Pique er kommet i stærk modvind efter at have sendt en stikpille afsted mod Christiano Ronaldo. Det betyder nu, at en landskamp rykkes fra Madrid til Alicante. (Foto: AP)
Gerard Pique er kommet i stærk modvind efter at have sendt en stikpille afsted mod Christiano Ronaldo. Det betyder nu, at en landskamp rykkes fra Madrid til Alicante. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Med en sejr over Slovakiet i lørdags er Spaniens fodboldlandshold endnu tættere på at kvalificere sig til EM. Derfor skulle man tro, at alt var fryd og gammen blandt spillere og fans, men for forsvarsspilleren Gerard Pique er det langt fra tilfældet.

I de seneste kampe har han nemlig formået at dele fansene i to lejre. Den ene buh'er ham af banen, og den anden forsvarer den upopulære stjerne. Det skete også i den seneste kamp mod Slovakiet.

Hele balladen kommer af to ting.

For det første har Pique, der er kærester med sangerinden Shakira, flere gange udtrykt stor forkærlighed for den spanske stat Catalonien, der i lang tid har kæmpet for løsrivelse. Det har fået flere fans til at spærre øjnene op.

Annonce:

Provokerede Ronaldo
Derudover pustede Barcelona-spilleren lidt ekstra til ilden, da han ville fejre klubbens sejr i Champions League tidligere på året. Her kom han nemlig med en kæmpe stikpille til Real Madrids stjernespiller, Christiano Ronaldo.

- Jeg vil gerne takke vores lægestab, mine holdkammerater... Og Kevin Roldan!, sagde Pique efter sejren.

Og det er hans tak til sangeren Kevin Roldan, der gør de spanske fans vrede. Ved at nævne ham hentyder Gerard Pique nemlig til Ronaldos uheldige episode, hvor han efter Madrids 4-0-nederlag festede hele natten med blandt andre Kevin Roldan.

Det fik bægeret til at koge over for de spanske Real Madrid-fans, og nu har det spanske fodboldforbund taget konsekvensen af den dårlige stemning blandt fansene.

Derfor har de valgt at flytte den træningskamp, der er planlagt mellem Spanien og England i november. Den skulle rigtigt være spillet i Madrid, men er nu blevet rykket til Alicante.

Dermed håber forbundet, at de fans, der dukker op til kampen, vil have fokus på landsholdet og glemme vreden mod Gerard Pique.

Bakkes op af holdkammeraterne
Den spanske storspiller bakkes op af sine landsholdskammerater.

Annonce:

- Jeg håber, at de vil stoppe med at råbe efter ham. Det er nu, vi skal stå sammen, siger Andres Iniesta.

Pique er en nøglespiller på holdet. Det er en svær situation, og vi bliver nødt til at forstå hinanden. Jeg håber, at det er stopper, lyder det fra Santi Cazorla.

Også den spanske landsholdstræner, Vicente del Bosque, bakker op om sin vigtige forsvarsspiller.

- I sidste ende er vi her allesammen for at spille og se fodbold, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: