Laudrup advarer norsk vidunder: Glem Bayern og Real

Den danske fodbold-legende Michael Laudrup ville ikke sende sin egen søn i kløerne på gigantklubberne

Michael Laudrup krydsede i aftes klinger med sin tidligere holdkammerat Pep Guardiola i en testkamp (Foto: Lars Poulsen)
Michael Laudrup krydsede i aftes klinger med sin tidligere holdkammerat Pep Guardiola i en testkamp (Foto: Lars Poulsen)

Jagten på det norske vidunderbarn Martin Ødegaard er ved at udvikle sig til en reality føljeton, hvor der nærmest dagligt er nye kapitler om møder, rejser og lokkende kontraktudspil.

I sidste uge var den 16-årige Strømsgodset-spiller således i Madrid for at overvære lokalopgøret Atletico Madrid-Real Madrid i Copa del Rey, og han blev efterfølgende fragtet fra stadion en af de officielle Real-busser.

Anders Lindegaard var i slutningen 2012 en ligeværdig konkurrent til David de Gea i Manchester United, men siden har spanieren totalt fået overtaget (Foto: AP) Manchesteru Formstærke spaniere kan blive Lindegaards redning

Og Real Madrid vurderes lige nu som favoritter til at snuppe den norske ungersvend i skarpt kapløb med Bayern München.

Et skifte som den danske fodboldlegende Michael Laudrup advarer stærkt mod. Da han i aftes tabte til Bayern med et udvalgt hold, Qatar All Stars, var danskeren i hvert fald meget klar i spyttet.

Martin Ødegaard (med bolden) er en af Europas mest ombejlede teenagere - storklubberne står i kø (Foto: GodsetMedia)
Martin Ødegaard (med bolden) er en af Europas mest ombejlede teenagere - storklubberne står i kø (Foto: GodsetMedia)

- Det er skrækkeligt. Knægten er bare 16 år..., siger Michael Laudrup til Münchner Merkur og tilføjer:

- Jeg er ikke sikker på, at Ødegaard træffer den rigtige beslutning.

- Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at en 16-årig spiller kommer til at spille regelmæssigt for Real Madrid. Og jeg tror heller ikke Bayern er det rigtige. Havde det været min søn, så havde jeg i første omgang sendt ham til Holland, siger Michael Laudrup.

Krohn-Dehli skal muligvis skifte den blå Celta-trøje ud med den gule i Villarreal. (Foto: AP) Spansk fodbold Spansk medie: La Liga-rivaler er varme på Krohn-Dehli

Dermed opfordrer Laudrup direkte Ødegaard til at vælge talentskolen i Ajax, som danske spillere har så gode erfaringer med.

Michael Laudrup valgte som et aberdabei, at sende Andreas Laudrup til... Real Madrids talentskole, da han selv trænede Getafe. Dengang var Andreas Laudrup 16 år.

0 kommentarer
Vis kommentarer