Laudrup afviser: Jeg skal ikke til Mexico

Michael Laudrup afviser blankt, at han skulle være interesseret i at blive landstræner for Mexico

Michael Laudrup skal efter eget udsagn ikke være landstræner for Mexico. (Foto: Lars Poulsen)
Michael Laudrup skal efter eget udsagn ikke være landstræner for Mexico. (Foto: Lars Poulsen)

Det kan godt være, at Michael Laudrup en dag skal være landstræner, men det bliver ikke i Mexico.

Det slår danskeren nu fast over for BT i kølvandet på de seneste dages rygter omkring et muligt samarbejde mellem den tidligere Lekhwiya-manager og det mexicanske fodboldforbund.

Sidstnævnte skulle ifølge flere internationale medier ellers have været interesseret i at tilknytte Laudrup til det prestigefyldte job, men nu har hovedpersonen selv så lagt endegyldigt låg på diskussionen.

- Jeg er selvfølgelig glad for at være kandidat til landstræner i et så stort fodboldland som Mexico, Men jeg mener, at det bør være en mand, der har et godt lokal- og regionskendskab, som skal have jobbet. Så jeg skal ikke til Mexico, siger Michael Laudrup til BT.

Se også: Laudrup i spil til stort landstrænerjob

Den tidligere Premier League- og La Liga-manager havde senest stor succes i Qatar, hvor han vandt både mesterskab og pokalturneringen i sin første sæson i spidsen for Lekhwiya. Uenigheder omkring vilkårene for en forlængelse af kontrakten satte i midten af juni dog en stopper for eventyret i oliestaten.

- Jeg tager derfra med mesterskabet, pokaltitlen, kvartfinalen i Champions League samt på det personlige plan trofæet som Årets Træner i Qatar 2014. Så på det faglige plan er jeg mere end tilfreds. Uden for banen har jeg fået nye oplevelser endnu en gang, lød det dengang fra Laudrup i en mail til Ekstra Bladet.

I samme ombæring understregede han, at han endnu ikke havde taget nogen beslutning omkring den nærmeste fremtid, og det budskab ser altså ud til at holde stik her i midten af august.

Hvervet som landstræner for Mexico er blevet ledigt, eftersom den karismatiske figur Miguel Herrera blev fyret fra posten som følge af et overfald på en journalist for få uger siden.

Se også: Her er emnerne som Olsens afløser

22 kommentarer
Vis kommentarer