Laudrup-agent hævder: Michael Laudrup kandidat i Real Madrid

Bayram Tutumlu smider den danske fodboldlegende ind i spillet som Zidanes afløser

Michael Laudrup er et emne i Real Madrid, påstår hans agent. Foto: Philip Oldham/Imago/All Over Press
Michael Laudrup er et emne i Real Madrid, påstår hans agent. Foto: Philip Oldham/Imago/All Over Press
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Knapt havde Zinedine Zidane meddelt sin beslutning om at forlade trænersædet i Real Madrid før spekulationerne om hans afløser begyndte.

Mauricio Pochettino, Joachim Löw, Antonio Conte, Massimiliano Allegri...

Og naturligvis Michael Laudrup!

Det må naturligvis forventes at et dansk medie kaster sig over enhver perifér reference til vores største fodboldspiller i forbindelse med Real Madrid, når han nu har en fortid i klubben.

Står det til Laudrups egen agent, Bayram Tutumlu, så er det imidlertid en realitet, at danskeren hører med til kandidatfeltet hos Los Blancos.

- I aftes kendte ingen til Zidanes planer. Derfor er det helt nyt for alle, siger Bayram Tutumlu over telefonen fra Spanien.

- Men jeg naturligvis været i kontakt med personer i klubben, og Michael Laudrup er kandidat til jobbet, fastslår han.

Den udmelding kommer bare 11 dage efter danskeren selv meddelte, at han ville tage en pause fra trænergerningen efter aftalen i Qatar-klubben Al-Rayyan udløb, og Tutumlus udsagn er da heller ikke i sync med klienten selv.

- Der er allerede og vil sikkert blive kastet en masse navne på bordet med hensyn til det ledige trænersæde i Real Madrid. Det er muligt at mit er et af de mange, og det er da altid flot at blive nævnt i forbindelse med et job,men min beslutning står fast, skriver Michael Laudrup i en mail til Ekstra Bladet.

Kilder på den spanske sportsavis As, der dagligt fylder utallige sider med historier om kongeklubben, har heller ikke kendskab til Michael Laudrups kandidatur.

Men på nogle mindre sportssites i Italien fik historien i løbet af torsdagen lidt plads.

Bayram Tutumlus udmelding omkring Michael Laudrup virker derfor mest af alt til at være et behjertet forsøg på at smide danskerens navn i hatten, fordi Laudrups navn stadig klinger godt blandt tilhængerne. Og det skal ikke glemmes, at Michael Laudrup var et træneremne i forbindelse med et tidligere præsidentvalg i klubben.

Og så spiller det naturligvis ind, at de mest oplagte navne til at overtage trænersædet hos Champions League-vinderne, er optaget i forvejen.

Zinedine Zidane var en yderst opsigtsvækkende træner-ansættelse i starten af 2016, da han blev hevet op fra reserveholdet Castilla... ender Michael Laudrup med at erstatte ham, så vil chokket være endnu større.

Zidane smider bombe: Jeg forlader Real Madrid

Laudrup færdig i Qatar: Det skal han nu

Michael Laudrup har taget beslutning om fremtiden

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+