Laudrup glæder sig til muligt Barcelona-job

Michael Laudrup er begejstret for tanken om at blive sportsdirektør i FC Barcelona, hvis Majo vinder valget

At komme tilbage i Barcelona er meget interessant for Michael Laudrup (Foto: Lars Poulsen)
At komme tilbage i Barcelona er meget interessant for Michael Laudrup (Foto: Lars Poulsen)

Præsidentvalget i FC Barcelona står for døren, og nu lover Jordi Majo, der er en af kandidaterne, Michael Laudrup til klubben.

Den danske Barcelona-legende er tiltænkt en rolle som sportsdirektør i klubben, hvis Majo bliver valgt, når medlemmer af den spanske mesterklub skal stemme til præsidentvalget.

Det skriver den spanske sportsavis Sport, og hovedpersonen selv kalder det 'vildt spændende'.

- Det er en af verdens bedste fodboldklubber, og jeg har et indgående kendskab til FC Barcelona, så jeg var ikke i tvivl, da jeg fik henvendelsen fra Majo, siger Michael Laudrup til TV2 Sport.

- Jeg har jo længe sagt, at jeg ikke ville fortsætte som træner i al evighed, og omstændighederne har nu åbnet for en mulighed som sportsdirektør. Det er vildt spændende, men først skal der altså lige være præsidentvalg, siger Michael Laudrup.

Michael Laudrup skal være sportsdirektør i Barcelona, hvis Jordi Majo vinder valget (Foto: Lars Poulsen) Spansk fodbold Agent bekræfter: Her er Laudrups aftale med Barca-kandidat

På spørgsmålet om, hvorvidt det betyder, at han nu er færdig med trænergerningen, svarer den tidligere danske landsholdsspiler, at det ofte er omstændighederne, der bestemmer farten i fodboldbranchen.

- Pludselig opstår der muligheder, som du ikke selv havde set eller regnet med. Derfor har jeg haft nogle pludselige skift i min karriere, siger Michael Laudrup blandt andet.

Michael Laudrup er ledig på jobmarkedet, efter at danskeren onsdag annoncerede, at han alligevel stopper som træner for Lekhwiya SC i Qatar.

Det er ellers kun lidt over en uge siden, at den danske fodboldtræner kunne fortælle, at han agtede at fortsætte i Lekhwiya for at føre klubben gennem den asiatiske Champions League.

Michael Laudrups navn er blevet kastet ind i præsidentvalgkampen i FC Barcelona. (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Præsidentkandidat vil have Laudrup til Barcelona

Michael Laudrup fortalte i den forbindelse ikke, hvad fremtiden byder på.

- Hvad angår den nærmeste fremtid, så har jeg endnu ikke taget nogen beslutning, lød det fra Laudrup i en mail til Ritzau.

Lekhwiya var den syvende station på Michael Laudrups træner-cv. Han har tidligere stået i spidsen for Brøndby, Getafe, Spartak Moskva, Mallorca og Swansea, ligesom han har været assistenttræner for det danske landshold.

Barcelona vælger ny præsident 18. juli.

20 kommentarer
Vis kommentarer