Laver 'forbudt' gestus: Hvad har han gang i?

Mallorcas fitnesstræner beskyldes for at have lavet en nedladende gestus for at fange Takefusa Kubos opmærksomhed under La Liga-kampen mod Espanyol i søndags

'Kan du se mig, Kubo?'. Fitnesstræneren fra Mallorca prøvede at fange Takefusa Kubos opmærksomhed. Foto: La Liga.
'Kan du se mig, Kubo?'. Fitnesstræneren fra Mallorca prøvede at fange Takefusa Kubos opmærksomhed. Foto: La Liga.

Da Salvador 'Salva' Sevilla i 65. minut pådrog sig en mindre skade under søndagens La Liga-opgør, så Mallorca sit snit til at sætte den 'japanske Messi' på banen.

Og mens den 18-årige Takefusa Kubo ligeså stille var i færd med at varme op, valgte Mallocas egen fitnesstræner, Dani Pastor, en noget bemærkelsesværdig måde at komme i kontakt med ham på.

Først prøvede Pastor at fløjte efter Kubo, men da det ikke hjalp, satte han en finger op til hver øjenkrog og lavede såkaldte 'kineserøjne'.

Måske ikke den mest flatterende opførsel, og det er da heller ikke gået ubemærket hen, for træneren er endt i en regulær shitstorm qua beskyldninger om racisme.

Hvorvidt japaneren fangede det uheldige hint eller ej, er ikke til at vide, men det kunne ikke forhindre hans hold i at lide et 1-0 nederlag.

Japanske Takefusa Kubo er flere gange blevet sammenlignet med legenden Lionel Messi. Foto: Ritzau Scanpix.
Japanske Takefusa Kubo er flere gange blevet sammenlignet med legenden Lionel Messi. Foto: Ritzau Scanpix.
 

Den 18-årige offensive midtbanespiller sluttede sig til Real Madrid fra FC Tokyo sidste sommer og underskrev en fem-årig aftale med den spanske klub. Dog valgte madrilenerne at leje ham ud til solskindsøens førstehold.

Indtil videre har Kubo, der også har en fortid hos Barca, spillet i 21 kampe for Mallorca, men det er kun blevet til en enkel scoring i sæsonen.

Foto: Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Drømmescenario for Eriksen

David Beckham skal måske finde et nyt navn til sin fodboldklub. Foto: REUTERS/Regis Duvignau/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Kan tvinges til at skifte navn

Zlatan Ibrahimovic er skiftet tilbage til sin anden milanesiske eks, AC Milan, hvor han i et hektisk lokalderby i weekenden tabte til sin første eks, Inter. Trods sejren skal de ikke regne med noget, lød dommen fra Ibra. Foto: Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Zlatan med spydig kommentar til Eriksens Inter

31 kommentarer
Vis kommentarer