Legende: Messi får svært ved at komme i startopstillingen

Tidligere Barcelona-stjerne jubler over FC Barcelonas angrebsspil i sejren over Getafe lørdag aften

Det var noget af et chok, der ramte FC Barcelona, da Lionel Messi i slutningen af september blev knæskadet.

Siden er det dog gået fint for catalonierne i såvel Primera División som Champions League, hvor det er blevet til fem sejre i seks kampe. 15 mål er det blevet til.

To af dem faldt lørdag aften, da Getafe blev besejret 2-0 på hjemmebane. Målene signeret af Luis Suárez og Neymar.

Det fik den tidligere stjerneangriber i klubben Gary Lineker til at tweete løs, som han har for vane i tide og utide.

Dog nåede han at glæde sig over det vidunderlige mål, Suárez begik til 1-0. Uruguyanerens afslutning var kølig og præcis, men det var mere opspillet, der glædede såvel Lineker som mange andre iagttagere, gætter vi på.

Neymar førte bolden hurtigt frem i venstre side, leverede den på tværs til Sergi Roberto, der med hælen åbnede forsvaret totalt og sendte Suárez alene med målmand Vicente Guaita, der ikke havde de store chancer for succes.

Se scoringen i tv-klippet herover.

Siden fulgte Neymars scoring til 2-0, som fik Lineker til at falde i svime over offensiven og spørge, om der nu også er plads til Messi, når han vender tilbage fra sin skade.

Er du enig?

Gary Lineker havde tre gode år i FC Barcelona 1986-1989, hvor han blandt andet scorede et hattrick mod ærkerivalerne fra Real Madrid og var med til at vinde Europa Cup'en for pokalvindere.

Da Johan Cruyff trådte til som manager i klubben i '88, var han ikke videre begejstret for den engelske angriber, som han placerede på højre midtbane. Lineker blev siden sat til salg, da den hollandske manager ikke kunne bruge ham, hvorfor Terry Venables hentede ham til Tottenham i sommeren '89.

Lineker og Peter Beardsley efter sejren i 1/8-finalen ved VM i 1986 på 2-0 over Paraguay. (Foto: All Over Press)
Lineker og Peter Beardsley efter sejren i 1/8-finalen ved VM i 1986 på 2-0 over Paraguay. (Foto: All Over Press)