Lokal avis afslører: Storklub fører kampen om Daniel Wass

Champions League-semifinalisterne er lige nu bedste bud på Daniel Wass' klub efter sommerferien, skriver den lokale avis i Vigo

SE DANIEL WASS-KONGEMÅL MOD REAL MADRID I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

Daniel Wass har kontraktudløb i spanske Celta Vigo næste sommer, men meget tyder på, at den danske allrounder skifter klub allerede denne sommer.

Ifølge den lokale Vigo-avis El Desmarque så har det længe lignet et skifte til Valencia, men nu ser det anderledes ud.

- Daniel Wass har masser af interesserede klubber, og AS Roma er det bedste bud en underskrift, lyder det i avisen.

Avisen peger på, at danskeren kan skifte til en pris, der ligger langt under markedsværdien for hans niveau, og det skyldes, at det med kontraktudløb næste sommer er sidste chance, hvis Celta skal have penge for ham.

- Valencia er opmærksomme på spillerens kontraktlige situation og er interesseret i at skrive under med Wass. Spilleren er glad for at være i Spanien og vil gerne spille i La Liga, men Valencia har endnu ikke foretaget noget konkret for at få Wass, og det har andre klubber gjort, lyder det.

- Efter AS Roma faldt i Champions League-semifinalen, så planlægger sportsdirektør Monci næste sæson, og Wass er en af de spillere, han gerne vil have til sit hold i 2018/2019, lyder det i den lokale Vigo-avis.

Artiklen fortsætter under billederne

Overraskende udmelding fra stor Brøndby-profil

doc6z0ezg1rf1xvb3bjct3.jpg 

Her fortæller Daniel Wass om den skøreste holdkammerat i Brøndby-tiden:

Olsen om Wass’ landsholdsønske: Hård konkurrence

Står til nyt konge-salg: Han er Danmarks mest eftertragtede spiller

Et skifte til italienske Roma vil passe godt med, hvad Daniel Wass så sent som i sidste uge fortalte til Ekstra Bladet.

- Til sommer har jeg været tre år i Celta Vigo. Jeg kan sagtens se, at der sker noget spændende til sommer. Jeg kan godt se mig spille et andet sted. Måske i en større klub, der spiller i Champions League, sagde Daniel Wass sidste uge til Ekstra Bladet.

- Mine fremtidsplaner handler om at spille på højt niveau. Jeg har ambitioner om at spille i Europa hvert år og meget gerne i Champions League. Jeg fylder snart 29 og er moden til at tage et step op i karrieren, forklarede Wass.

Med to kampe tilbage af Serie A ligger AS Roma nummer tre i Serie A med fire point ned til Inter på den femteplads, der ikke giver Champions League.

Daniel Wass kom til Celta i 2015 og har tidligere spillet i franske Evian, danske Brøndby og norske Fredrikstad, ligesom han har været på kontrakt i Benfica, hvor han dog aldrig kom på banen, men blev sendt videre til Evian med det samme.

Højbjerg: Tager jeg hjem, bliver det kun Brøndby

Grotesk situation: Årets kamp får 4000 tomme pladser

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

21 kommentarer
Vis kommentarer