Lokal ekspert: Laudrup for stor til spansk bundhold

Det er alt for tidligt i processen til et trænernavn af danskerens størrelse, mener sportsjournalist fra Ultima Hora på Mallorca

Det er næppe sandsynligt, at Michael Laudrup igen sætter sig sædet som træner for Real Mallorca, vurderer spansk ekspert (Foto: Lars Poulsen)
Det er næppe sandsynligt, at Michael Laudrup igen sætter sig sædet som træner for Real Mallorca, vurderer spansk ekspert (Foto: Lars Poulsen)

- Laudrup er for stort et navn med klubbens nuværende placering.

Sådan analyser sportsjournalist Tolo Jaume fra Ultima Hora på Mallorca situationen omkring det lokale bundhold i 2. division, Real Mallorca.

Klubben skulle ifølge et andet lokalt medie, Mallorca Esport, være interesseret i at ansætte Michael Laudrup som træneren, der kan stå i spidsen for holdets genrejsning.

Sådan ser tophistorien ud hos Mallorca Esports (Foto: MallorcaEsports) Spansk fodbold - 7. jan. 2016 - kl. 14:37 Laudrup i spil til chok-comeback

Den amerikanske forretningsmand og ejer af NBA-holdet Phoenix Suns, Robert Sarver, har netop købt majoriteten i Mallorca, men han og hans folk har først lige indledt deres sonderinger, mener Tolo Jaume.

- De er lige ankommet for et par dage siden, er ved at lære folk at kende og få styr på deres prioriteringer. Vi er altså meget tidligt i processen.

- Ifølge vores oplysninger kigger man efter en dygtig træner fra samme række, anden division. Og vi mener at vide, at rutinerede Fernando Vazquez, som tidligere var i Deportivo La Coruna står øverst på deres liste.

- Han har et godt navn i den fodboldrække, og vi erfarer, at han har sagt nej til andre tilbud, formentlig for at vente på dette.

Se også: Laudrups afløser fyret i Swansea

- De nye ejere er meget rige, men det er den hylde, de kigger på. Der vil også komme store udskiftninger i truppen, men det er for tidligt at hente Michael Laudrup. Det kunne måske komme på tale, når de eventuelt rykker op i den bedste række på et tidspunkt.

Michael Laudrup var træner i godt et år fra sommeren 2010 og frem. Dengang sagde Michael Laudrup selv stop efter uenigheder med vicepræsidenten Lorenzo Sarra Ferrer, der ikke længere er i klubben. Han ejer dog stadig et hus på ferieøen.

Ifølge avisens oplysninger stopper skal også den tidligere Juventus-bomber Alessandro Del Piero skal være en del af projektet, måske som sportsdirektør.

Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, har overfor Tipsbladet afvist, at danskeren skulle have fået tilbudt jobbet.

Det er nemt at finde en håndfuld senere A-landsholdsspillere på dette holdfoto af ynglingelandsholdet Anno 1981. Og siden dukkede så rekordholder Peter Schmeichel op som endnu et stjerneskud fra årgang 1963 (privatfoto) Sport og Spil Guldårgangen: Der var Laudrup... Og så alle de andre

Ekstra Bladet sendte live tidligere på dagen i forbindelse med Michael Laudrups mulige comeback.

44 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere