Annonce:
Annonce:

Luna afslører: Laudrup er rigmandens valg

Michael Laudrup bør sige ja tak, hvis han får tilbuddet i Valencia, vurderer Luna Christofi, der har en kilde, der bekræfter, at Laudrup er i spil til trænerjobbet i storklubben

Annonce:
Følg Fodbold

Mens Michael Laudrup ifølge El Mundo Deportivo er en af tre kandidater til trænerjobbet i Valencia, så optræder han end ikke på listen blandt de seks kandidater hos den lokale avis Superdeporte.

TV3 Sport-journalisten Luna Christofi er bosat i Spanien, hvor hun har fingeren på pulsen, og hun har selv nyt omkring Laudrup-sagen.

- Der går aldrig røg af en brand uden grund, og jeg har en kilde, der siger, at Laudrup er Peter Lims foretrukne af de tre. Lim er manden med pengene, og det er ham, der har bragt Michaels navn på banen, siger Christofi til Ekstra Bladet.

Klubejer Peter Lim bor dog i Singapore, så der bliver lyttet til andre også. Sportsdirektør Jesus Garcia-Pitarch har et andet førstevalg end Laudrup.

Annonce:

- Jeg tror, at han er gået all in på at få Marcelino efter hans resultater i Villarreal, men der er regler, der forhindrer dem i at hente ham. Jeg tror ikke, at de kan få ham fri, og så er der Villas-Boas og Laudrup tilbage, og så kan det lige så godt blive Laudrup, siger Christofi.

Artiklen fortsætter under billederne...

45698373.jpg 

http://dev010.eb-dev.lp.jppol.dk:82/migrator/ws/publication/ekstrabladet.dk/resource/binary/594667 

Villas-Boas har super-agenten Jorge Mendes som rådgiver, og det er alment kendt, at Mendes og Peter Lim er gode venner. Mendes skulle lige nu være på ferie i USA, men spørgsmålet er, hvor meget han blander sig i trænerkabalen i Valencia.

Hos Valencia-avisen Superdeporte nævnes Laudrup ikke med et ord, mens Villas-Boas og Marcelino også her er i spil sammen med Rubén Baraja, Roberto Mancini, Rudi Garcia og Joaquin Caparrós.

- Det er også gode navne bortset fra Baraja. Jeg tror ikke, at de vil forsøge sig med endnu et ubeskrevet trænernavn efter Gary Neville og Pako Ayestarán, siger Christofi.

Artiklen fortsætter under billederne...

51404824.jpg

54777330.jpg

Han grundlagde Laudrup-dynastiet

Det hypede danske fodboldlandshold gik ned med hedeslag og kærestesorger

EM 1984: For helvede, Elkjær...

Annonce:

Mens El Mundo Deportivo er en Barcelona-baseret avis, så har Superdeporte hjemme i Valencia.

- Man kunne jo godt være tilbøjelig til at tro, at dem med base i Valencia bedst ved, hvad der sker i klubben, men El Mundo Deportivo skriver altså ikke noget, uden de har kilder på det, siger Christofi og fortæller, at hendes egen kilde jo altså også bringer Laudrup i spil.

Onde tunger mener, at Laudrup altid bliver automatisk nævnt, når der er et ledigt trænerjob i Spanien, men den køber Christofi ikke.

- Han blev altså ikke nævnt i Villarreal, og han blev heller ikke nævnt, da Zidane overtog i Real Madrid, men han har et godt trænernavn i Spanien, hvor man husker hans mirakel i Getafe, siger Christofi.

- Og så var han jo en stor spiller og se, hvad Guardiola, Luis Enrique og Zidane har gjort som træner. Zidane var der altså ikke ret mange, der troede på, var klar til jobbet, siger Christofi.

Artiklen fortsætter under billederne...

http://dev010.eb-dev.lp.jppol.dk:82/migrator/ws/publication/ekstrabladet.dk/resource/binary/484759

Annonce:

Laudrup har tidligere meldt ud, at han nu har prøvet at være træner i en mellemklub i de store ligaer og kun finder det interessant, hvis der er en ny anderledes udfordring. Det vil Valencia med seks mesterskaber, syv pokaltitler og flere europæiske titler leve op til.

- Valencia er altså en topklub i Spanien. Michael har så også haft det princip, at han ikke vil overtage et hold midt i sæsonen, men det her er så tidligt i sæsonen, at han stadig vil kunne gøre noget, og så kommer der også et transfervindue til jul, siger Christofi om holdet, der efter fire kampe ligger sidst med nul point.

- Real Madrid og Barcelona har lige smidt point, og jeg siger ikke, at Michael bare styrer Valencia i top-fire, men jeg kan heller ikke se, hvorfor han ikke skulle kunne gøre det. Der er lidt ubalance på holdet, og de seneste trænere har ikke haft Michaels erfaring. Måske kan han omskole nogle spillere, siger Christofi.

Annonce:

Laudrup sagde tilbage i 2009 nej til trænerjobbet i Atlético Madrid, der på det tidspunkt også lå lige under topholdene, som Valencia gør det nu. Atlético havde en historik for at fyre trænere, men i Valencia er ni trænere også blevet fyret, siden Unai Emery sagde stop i 2012. Da Laudrup sagde nej, havde Atlético imidlertid også en trup med konfliktfyldte spillere, og her er Valencia anderledes.

- Hvis jeg var ham, så ville jeg sige ja tak, hvis jeg fik tilbuddet. Det er ikke mange dage siden, at han sagde, at han gerne vil træne igen, og det her er en spændende udfordring. Spansk fodbold vil tage meget varmt imod ham, for man vil gerne have ham ind, siger Christofi.

Laudrup har de seneste dage mest ramt overskrifterne, fordi han kritiserede Neymar for at lave for mange tricks og finter.

- Det har vakt genlyd. Han bliver brugt lidt i en krig mellem Real Madrid og Barcelona, hvor AS og Marca har bakket op, og der har været kritik fra Barcelona. Det har været et afsæt til en super-debat, men jeg ved, at Michael har været overrasket over, hvor meget debat det har skabt, siger Christofi.

45941615.jpg

Onsdag ville Laudrup ikke gå ind i spekulationer om Valencia-jobbet, men udtalte sig alligevel en smule.

Annonce:

- Det er på samme tid positivt som trist, når man bliver nævnt i forbindelse med et job i fodboldverdenen, når sæsonen er gået i gang, skrev Michael Laudrup i en mail til Ekstra Bladet.

- Positivt fordi man bliver nævnt til et job, som rigtigt mange personer gerne ville have. Man skal huske på, at der kun er 20 af den slags jobs i de fleste fodboldlande. Altså i den bedste række.

- Trist fordi det ofte betyder, at en kollega er blevet fyret fra sit job, hvilket naturligvis er et fagligt nederlag for den person, uanset hvor meget man så får i 'gyldent håndtryk', skriver Laudrup.

Er Laudrup allerede ude af kampen til topjob?

Michael Laudrup efter Valencia-rygte: Både positivt og trist

Spansk medie: Laudrup træner-emne i storklub

Se eller gense Michael Laudrups afskedskamp mod Ronaldo:

De spilller i 2020: Her er fremtidens landshold

50 år med Laudrup-dynastiet: Sådan klarer de sig i dag

Guldårgangen: Der var Laudrup... Og så alle de andre

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Bagholdet

Annonce:
Annonce: