Lykkelig Ronaldo: Zidane mere forståelig end Benítez

Spillerne fungerer bedre sammen med Zinedine Zidane end med Rafael Benitez, fortæller Cristiano Ronaldo

Der er kommet bedre stemning i Real Madrid, efter at Zinedine Zidane har overtaget cheftrænerposten fra fyrede Rafael Benitez.

I de to første kampe under Zizou, som Zidane kaldes, har klubben kørt Deportivo La Coruña og Sporting Gijón over med henholdsvis 5-0 og 5-1.

Ifølge superstjernen Cristiano Ronaldo skyldes det, at der er et bedre forhold og en bedre forståelse mellem spillerne og Zidane, end der var med Rafael Benitez.

- For at være ærlig så har du mere forståelse for nogle trænere end for andre. Sandheden er, og I må ikke spørge mig hvorfor, at spillerne har mere forståelse for Zizou, siger Ronaldo ifølge Reuters.

- Jeg har aldrig ment noget dårligt om Rafa. Han gjorde altid sit bedste for Madrid, men han ser fodbold på en anden måde end Zizou.

Se også: Zidane-optur forsætter: Drømmemål i ny storsejr

Ronaldo virkede i stort spillehumør i søndagens kamp mod Sporting Gijón, hvor han selv bidrog til festen med to scoringer.

De lovende takter får portugiseren til at sende rosende ord af sted mod sin nye træner.

- Han (Zidane, red.) er en rolig person, seriøs omkring sit arbejde og sjov ved siden af, lyder karakteristikken af den tidligere franske stjernespiller.

- Han har en forståelse med spillerne, og jeg er meget glad og spændt. Det er en interessent tid for mig og de andre spillere. Vi er i god form og arbejder hårdt, siger Ronaldo.

Både Atlético Madrid og FC Barcelona vandt også søndag. Det betyder, at Atlético Madrid topper Primera Division med 47 point, Barcelona har 45 point, og Real Madrid 43. Barcelona har dog spillet en kamp færre end de to andre tophold.

TV: Udover de to mål bemærkede Ronaldos sig også negativt i Zidanes anden kamp som træner. Portugiseren sparkede ud efter en modstander, ramte ham i røven - men slap helt uforståeligt for rødt kort. Gense episoden her:

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere