Lynscoringer sikrer Atlético Madrid sikker sejr

Atlético Madrid vandt med 2-0 over Real Sociedad i en kamp, der hurtigt blev afgjort.

Torres og Griezmann fejrer en scoring for Atletico. (Foto: AP)
Torres og Griezmann fejrer en scoring for Atletico. (Foto: AP)

De spanske fodboldmestre Atlético Madrid holder fortsat fast i de spinkle forhåbninger om at genvinde titlen i denne sæson.

Tirsdag aften vandt madrilenerne hjemme på Vicente Calderon med 2-0 over Real Sociedad i en kamp, der var så godt som afgjort allerede efter 10 minutters spil.

Da havde hjemmeholdet nemlig lavet de to mål, og en tomålsføring sætter Diego Simeones solide tropper meget sjældent over styr,

Baskernes rutinerede midterforsvarer Mikel Gonzalez åbnede ufrivilligt ballet ved at score selvmål i kampens andet minut, og kort efter øgede den franske landsholdsspiller Antoine Griezmann til 2-0.

Derfra var det op ad bakke for gæsterne, der uden held forsøgte at slide sig ind i kampen.

Mod slutningen foretog holdets skotske træner David Moyes tre udskiftninger i et forsøg på at vende slaget, men det er ikke uden grund, at der er 27 points forskel på de to hold i tabellen.

Atlético Madrid har nu 65 point, to færre end Real Madrid og seks efter Barcelona. Begge rivaler har spillet en kamp færre.

Real Sociedad ligger lige i midten af rækken og kan hverken nå at komme i nedrykningsfare eller at melde sig ind i kampen om europæiske billetter.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere