Madrid-avis rydder forsiden: Gigantisk milliard-bud på Ronaldo

1,5 milliarder kroner i transfersum og en årsløn på 900 millioner kroner. Det har en kinesisk Premier League-klub angiveligt klar til Real Madrid og Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo er en ombejlet herre.

De suveræne præstationer på grønsværen har kommet Real Madrid til gavn de seneste otte sæsoner - senest med Champions League-triumfen - og der har fra tid til anden været interesse fra andre klubber.

Men Real Madrid har under ingen omstændigheder været interesseret i at sælge sin guldfugl, og de har da også derfor fået listet en frikøbsklausul ind i portugiserens kontrakt på astronomiske 7,5 milliarder kroner.

Ligesom for at fortælle andre, at de lige så godt kan opgive på forhånd.

Men sådan leger de ikke i Kina.

For ifølge den spanske avis AS skulle en endnu ukendt kinesisk klub være så interesseret i at købe portugiseren, at de i næste uge til et møde med Real-præsident Florentino Perezvil smide 200 millioner euro - ca. 1,5 milliarder kroner - på bordet.

Slet ikke i nærheden af frikøbsklausulen - men alligevel et ganske flot tilbud, som måske kan interessere Real Madrid-ledelsen. Måske ...

Der er bud efter Cristiano Ronaldo - men spørgsmålet er, om han og Real Madrid vil tage imod det kinesiske tilbud. Foto: AP/Frank Augstein
Der er bud efter Cristiano Ronaldo - men spørgsmålet er, om han og Real Madrid vil tage imod det kinesiske tilbud. Foto: AP/Frank Augstein

Til Ronaldo selv er der selvfølgelig også lidt for besværet. I dag tjener han solide 385 millioner kroner om året i Real Madrid, men skulle han vælge at drage til Kina, vil det tal stige til 900 millioner kroner.

Et så eksorbitant beløb, at det alene - uden reklameindtægter - er mere end rigeligt til at slå alle de andre på listen over de mest formuende sportsfolk.

Men, men, men...

Et er gode intentioner og klingende kinesisk valuta. Noget andet er det rent sportslige.

For selv om Ronaldo efter CL-triumfen understregede, at 'intet var umuligt', så er den kinesiske Premier League alt andet lige ikke bare et enkelt skridt nedad rent sportsligt.

Det er flere skridt ned og den direkte vej til glemslen - og Ronaldo har ingen intention om at blive glemt.

I øvrigt vil han vinde Ballon d'Or et par gange mere, inden han hænger støvlerne på hylden. Og det kommer ikke til at ske i Kina.

Husker du? De glemte fodboldstjerner

Derfor eksploderer det: Ronaldos vanvittige årsindtægt afsløret

Nike laver KÆMPE fejl i Ronaldo-reklame

Byder for tredje gang: Real klar med milliardbud

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter