Madrid-medie: Derfor passer Eriksen til Real

Christian Eriksens kontraktudløb om lidt mere end halvandet år passer perfekt til den strategi, som Real Madrid lægger for holdets generationsskifte

Følg Fodbold

SE ERIKSENS MÅL MOD REAL MADRID I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Christian Eriksen har fortsat ikke forlænget kontrakten med Tottenham, og det betyder, at han i øjeblikket bliver rygtet til diverse gigant-klubber rundt om i Europa.

I søndags var han forside-stof i Torino, hvor han blev rygtet til Juventus, og i engelske tabloidaviser har han også været rygtet til Real Madrid.

Nu skriver Madrid-avisen AS også om muligheden for at hente Eriksen i deres gennemgang af, hvordan de tredobbelte Champions League-vindere fremskynder holdets generationsskifte.

- Madrid er gået fra at smadre markedet med præsentationen af 'Galacticos' til at opdage talent tidligt, før prisen bliver hævet.

- 26-årige Eriksen passer ikke ind i denne ungdomsstrategi, men han passer alligevel ind på en anden måde, for Madrid er begyndt at forhandle med klubber, når spilleren har et år tilbage af deres kontrakt, så de kan købes til en rimelig pris.

- Det gjorde man med Courtois sidste sommer, og det har man til hensigt at gøre med den danske midtbanespiller, der har kontraktudløb i 2020, lyder det fra journalist Sergio Gomez i artiklen i Madrid-mediet AS.

- Madrid fortsætter med at være i markedet til at forstærke midtbanen. De nærmer sig allerede en underskrift fra 20-årige Exequiel Palacios til at tage over for Kroos, og så er der 21-årige Frenkie De Jong til at kæmpe med Casemiro, mens Eriksen skal være 'den nye Modric', lyder det.

Artiklen fortsætter under billederne

doc70s3o9pajr5obc8un9w.jpg

doc6xdgjrijzjsrgd6tccx.jpg 

Jamie Carragher argumenterer for, hvorfor Eriksen ikke er god nok til Real Madrid:

Købt i Barcelona: Nu hånes han for tatoveringen

Artiklen peger på, at Real Madrid allerede har forsøgt at sikre sig for fremtiden på midtbanen, men hverken 25-årige Lucas Silva, 23-årige Marcos Llorente eller 19-årige Martin Ødegaard har udviklet sig som forventet.

Og så er der kun 22-årige Dani Ceballos og 20-årige Federico Valverde som spillere, der kan supplere Casemiro på 26 år, Isco på 26 år og Lucas Vazquez på 27 år.

Hvis altså ikke Eriksen og de øvrige hentes ind til at fremskynde generationsskiftet i Real Madrid, der efter blot seks sejre i 12 ligakampe menes at være tiltrængt.

Udover Juventus og Real Madrid har Eriksen også været nævnt i Paris SG, mens han i sommer også blev kædet kraftigt sammen med FC Barcelona.

eriksen forlænger tottenham 2016 officiel foto

Tilbage i september 2016 forlængede Eriksen aftalen med Tottenham frem til 2020.

- Der er en stor fremtid her, og jeg ville ikke have skrevet under på en ny kontrakt, hvis ikke jeg kunne se det. Det er en god gruppe af spillere, der har gode forhold til hinanden og en stab, der har et godt forhold til spillerne. Vi har en idé om, hvor vi vil hen, og forhåbentlig kan vi nå det mål, sagde Eriksen dengang til klubbens tv-kanal.

Siden er Tottenham blevet nummer to i 2017 og nummer tre i 2018 i Premier League, mens man lige nu ligger nummer fire med fem point op til førende Manchester City.

Helt lovligt: Sådan kan du se Messi og Ronaldo spille - gratis

Se Cristiano-fotoet: Stjernens diller stjæler billedet

Tv-klippet du bare skal se: Tennis-stjerne gør som Neymar

Stor guide: Sådan knuser du dine venner i FIFA 19

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind