Madrids nye guldklump: Det handler ikke om penge

Real Madrids nye, norske komet, Martin Ødegaard, afviser at penge har noget med hans skifte til de spanske Champions League-vindere at gøre

16-årige Martin Ødegaard afviser, at pengene skulle have fået ham til at takke ja til Real Madrid frem for andre klubber. (Foto: AP/Tor Erik Schroeder)
16-årige Martin Ødegaard afviser, at pengene skulle have fået ham til at takke ja til Real Madrid frem for andre klubber. (Foto: AP/Tor Erik Schroeder)

Samtlige storklubber på kloden hev og flåede i den lille knægt fra Norges land. Men i sidste ende var det Real Madrid, der vandt kampen om den 16-årige komet Martin Ødegaard.

Dermed skiftede Ødegaard de trygge rammer i Strømgodset ud med mægtige Madrid. Siden skifte blev offentliggjort for en uges tids siden, har spekulationerne om årsagen til, at det blev Real Madrid, som fik ham, lydt.

Norske Martin Ødegaard er en af de mange spillere under 18, der er kommet til Real Madrid de sidste fem år. Det er dog tilsyneladende to 12-årige venezuelanere, der er årsag til hovedstadsklubbens nuværende problem. (Foto: AP) Spansk fodbold Madrid-sag handler om 12-årige spillere

Flere gisner om, at det var den mægtige årsløn på angiveligt 20 millioner kroner, der fik ham til at drage mod Madrid. Men det afviser Ødegaard selv pure.

- Jeg har ikke rigtig lyst til at tale om penge. For det var ikke en faktor i forhold til min beslutning om at skifte til Real Madrid. Jeg valgte, det jeg mente ville være bedst for mig rent sportsligt, siger Ødegaard ifølge spanske Marca.

Ødegaard har ikke lyst til at fortælle, hvornår han besluttede at skifte til de spanske Champions League-vindere ud over, at der var en 'proces', hvor han besøgte 'kongeklubben' og andre europæiske giganter, før valget blev truffet.

Cristiano Ronaldo risikerer en længere karantæne (Foto: AP) Spansk fodbold Cristiano Ronaldo kan få 12 kampes karantæne

Planen med den unge nordmand er, at han skal træne med Ronaldo og co. og spille kamp for B-holdet, der ligger i den tredjebedste spanske række og trænes af den franske legende Zinedine Zidane. En mand Ødegaard i øvrigt har kaldt 'en af de bedste spillere nogensinde'.

Hvis der skulle blive brug for Ødegaard blandt Carlo Ancelottis store drenge på førsteholdet, kan nordmanden tilsyneladende blive kaldt op. Det passer tilsyneladende Ødegaard helt fint.

Hvis Real Madrid bliver dømt efter FIFA's paragraf 19, kan Ronaldo komme til at kigge langt efter nye holdkammerater - for så kan Real Madrid få en straf som Barcelona. (Foto: AP) Spansk fodbold Real Madrid i problemer: Undersøges for Barca-fusk Lucas Silva (t.v.) er fremtidens mand på Real Madrids defensive midtbane. (Foto: Bruno Magalhaes/AP) Spansk fodbold Officielt: Her er Real Madrids nye brasser-stjerne

- Uanset, tror jeg, at jeg vil udvikle mig meget. Jeg har ikke travlt med at få debut for førsteholdet, siger Ødegaard, der naturligt nok ser frem til at træne med Ronaldo, Bale og Benzema.

Real Madrid betalte angiveligt det, der svarer til i omegnen af 30 millioner sunde, danske kroner for deres nye, norske teenager.

0 kommentarer
Vis kommentarer