Mærkværdige Sevilla hyldede Krohn-Dehli

Den uheldige danske landsholdsspiller fik en flot hyldest af sine medspillere før søndagens kamp mod Espanyol på udebane - et opgør, som Sevilla tabte

Hvis du er en sart sjæl, skal du ikke søge på navnet 'Michael Krohn-Dehli' og ordet 'knæskade' på Google.

Det vil resultere i et væmmeligt billede på din skærm af den danske landsholdsspiller i en forfærdelig smerte og et slemt medtaget knæ. Sevilla-profilen kom til skade torsdag aften i Europa League-semifinalen mod Shakhtar Dontesk, da han pludseligt faldt til jorden og skreg mod aftenhimlen.

Tv-billederne viste kort tid efter, hvorfor danskeren vred sig rundt i smerte. Knæskallen på Krohn Dehlis venstre ben var gået af led og flyttet sig op mod lårmuslken...

Michael Krohn-Dehlis skade går Europa rundt. (Foto: AP) Europa League Krohn-Dehlis gyserskade går verden rundt

Den 32-årige danske landsholdsspiller blev allerede opereret fredag i Sevilla, og han forventes at være ude resten af året.

Midtbanespillerens holdkammerater støttede ham efter opgøret mod Donetsk med opmuntrende ord, og søndag eftermiddag før La Liga-opgøret mod Espanyol bar alle Sevilla-spillerne trøjer med skriften 'Ánimo Michael' (Kæmp videre, Michael red.) for at vise deres medlidenhed.

TV: Se situationen i videoen øverst i artiklen

Michael Krohn-Dehli pådrog sig torsdag en frygtelig knæskade i Europa League-opgøret mod Shakhtar Donetsk (Foto: AP) Landsholdsfodbold Landsholdskammerat tror på Krohn: Han er en fighter  

Andaluserne kunne dog godt have brugt en rask Krohn-Dehli på banen i dag, for et reservespækket Sevilla-mandskab endte med at tabe 1-0 ude på Espanyol.

Resultatet betyder, at Barcelona-klubben er tæt på at sikre sig endnu en sæson i La Liga, mens Sevilla endnu engang måtte gå fra fra banen på fremmed græs uden at vinde.

Sevilla har faktisk ikke hentet én eneste sejr på udebane i denne sæson. Den spanske klub er den eneste i Top 5-ligaerne i Europa (Spanien, England, Tyskland, Italien og Frankrig red.) der ikke har formået det. Alligevel ligger det lunt til de europæiske pladser på grund af deres fine hjemmebaneform.

14 kommentarer
Vis kommentarer