Mareridt i Madrid: Reals stjernekøb må vente

Eden Hazard er ikke med, når Real Madrid lørdag gæster Celta Vigo. Belgieren har en skade i låret og ventes ude i tre-fire uger

Her scorer Eden Hazard sit andet mål for Chelsea i sidste sæsons Europa League-finale. Video: Discovery Networks Danmark

Det belgiske stjerneindkøb Eden Hazard kommer ikke i aktion, når Real Madrid lørdag åbner ligasæsonen med en udekamp mod Celta Vigo.

Den 28-årige midtbanespiller døjer med en lille lårskade, som holder ham ude af lørdagens udekamp mod Celta Vigo i Primera Division.

- Efter test udført efter dagens træning af den medicinske stab har vores spiller Eden Hazard fået konstateret en muskelskade i den forreste del af højre lår, lyder det fra klubben ifølge AFP.

Hazard er blevet skadet. Foto: SERGIO PEREZ/Ritzau Scanpix
Hazard er blevet skadet. Foto: SERGIO PEREZ/Ritzau Scanpix
 

Hazard blev hentet i Chelsea denne sommer for omkring 100 millioner euro - svarende små 750 millioner kroner.

Han skal i stedet håbe på at blive klar til hjemmekampen mod Levante 1. september, men også den kamp bliver svær for ifølge Goal.com venter der en skadespause på mellem tre og fire uger for den belgiske stjernespiller, og hans officielle debut kan dermed potentielt først blive den 14. september, hvor Real Madrid møder Levane.

Real Madrid er i forvejen presset på de offensive positioner, hvor Marco Asensio har ødelagt korsbåndet og er ude i mindst et halvt år, mens træner Zidane i optakten ikke har lagt skjul på, at han gerne ser Gareth Bale og James Rodríguez blive solgt.

Den spanske storklub har haft en noget sløj sæsonoptakt, hvor spillet og resultaterne har haltet en del.

Især nederlaget på hele 3-7 til hovedstadsrivalerne fra Atlético Madrid i USA gjorde ondt på klubbens stolthed, selv om det var en såkaldt testkamp.

De forsvarende mestre fra FC Barcelona sparker den spanske liga i gang fredag aften med en udekamp mod Athletic Bilbao i Baskerlandet.

Luka Jovic blev præsenteret som ny Real Madrid spiller 12. juni. Nu kan han være på vej væk før sin officielle debut. Foto: Susana Vera/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Kaos i Real: Vil af med dyrt nyindkøb

Sport og Spil Husker du Superliga-legenden Peter Madsen? Her er han i dag

Sport og Spil Helt lovligt: Sådan kan du se Messi og Ronaldo spille - gratis

16 kommentarer
Vis kommentarer