Mareridt på Camp Nou: Nu har Real Madrid-træneren sagt farvel

Det forlyder nu, at Julen Lopetegui fik sagt tak for sin tid i Real Madrid til spillerne efter nederlaget på 1-5 til Barcelona

Real Madrid løb søndag eftermiddag ind i et ydmygende nederlag på 1-5 til klubbens absolutte ærkerivaler fra FC Barcelona. Det har efterfølgende fået rygterne om en fyring af Reals cheftræner Julen Lopetegui til at svirre.

Efter kampen mod Barcelona blev det angiveligt også til en afsked fra den baskiske træners side til holdet. Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Medier: Real fyrer Lopetegui og ansætter Conte

Hvis de spanske medier får ret i, at Lopetegui bliver fyret, så kommer han heller ikke til at møde Real Madrid-spillerne igen.

I hvert fald ikke som cheftræner i klubben, lader det hele til. Det er til trods for, at der allerede er arrangeret en træning i løbet af mandagen.

Inden da kan det nemlig ende med, at han bliver fyret, og så vil Santiago Solari overtage træningen, mens det ser ud til, at man på længere sigt vil lave en aftale med den italienske træner Antonio Conte om at stå i spidsen for den spanske hovedstadsklub.

I Lopeteguis tale og afsked til spillerne skulle han efter sigende have afsluttet med et 'for en sikkerheds skyld', hvor han også fik sagt tak for de fire en halv måned, som han fik i klubben og ønskede holdet held og lykke.

Real Madrid er på niendepladsen i La Liga efter det hårdtslående nederlag, hvor de har syv point op til Barcelona på førstepladsen.

Mareridt på Camp Nou: Nu har Real Madrid-træneren sagt farvel

Sergio Ramos var klar i spyttet: Det var ude af spillernes hænder (Video: SNTV)

SE BILLEDERNE: Ydmygelse på Camp Nou

Barça ydmyger Real Madrid totalt i 'El Clásico'