Medie afslører: Enig med Barcelona

Der er tilsyneladende blevet taget et vigtigt skridt i forbindelse med et muligt skifte for Neymar til Barcelona

Neymar er tæt på et opsigtsvækkende comeback i Barcelona. Foto: Ritzau Scanpix
Neymar er tæt på et opsigtsvækkende comeback i Barcelona. Foto: Ritzau Scanpix

Paris Saint Germains Neymar har i de seneste uger været centrum for tiltagende rygter om et skifte tilbage til FC Barcelona, som han forlod i sommeren 2017 for 1,65 milliarder kroner. Det gjorde ham til verdens klart dyreste spiller, men tiden i PSG ser altså ud til at være ved at løbe ud.

Det skriver den catalanske sportsavis Sport, der kan berette, at Neymar og FC Barcelona har en mundtlig aftale på plads med hinanden, som blandt andet indebærer, at han skal tilbringe de næste fem år i klubben.

Derudover skulle Neymar være så desperat efter at komme væk fra PSG, at hvis de to klubber bliver enige, så vil han halvere sin nuværende løn i den franske hovedstadsklub, da den mundtlige aftale indebærer en årsløn på 180 millioner kroner.

Lønnedgangen handler ifølge avisen om, at Neymars folk vil have genoprettet brasilianerens image, så det ikke bare handler om at tjene så mange penge som muligt, men at han skal være blandt de bedste spillere i verden.

Endvidere skulle Neymar have flere tilbud på bordet, men det har tilsyneladende kun været interessen fra Barcelona, der har været vigtig for ham. Dog forlyder det også, at hvis Barcelona ikke kan blive enige med PSG, så er et tilbud fra Real Madrid en mulighed.

Selvom der nu skulle være en mundtlig aftale mellem Neymar og Barcelona, så er det hårdeste arbejde stadig foran dem. Særligt med tanke på, at de to klubber ikke har det bedste forhold til hinanden. Derfor vil forhandlingerne blive foretaget af agenter.

Andreas Skov Olsen er på ønskelisten i real Sociedad, men en ung, talentfuld nordmand, Martin Ødegaard, kan overhale ham. For 20-årige Ødegaard er også på ønskelisten hos den spanske midterklub. Foto: Lars Poulsen. Spansk fodbold Transfer-drama: Real Madrid-spiller kan blokere for FCN-komet

Landsholdets anfører Simon Kjær kan være på vej mod et opsigtsvækkende klubskifte. Hvis rotationen fortsætter i Sevilla, skal agenten Mikkel Beck se sig om efter en ny klub til danskeren. Foto: Lars Poulsen. Spansk fodbold Simon Kjær klar til at forlade Sevilla

Real Madrid skal beslutte sig for, om det skal være Paul Pogba eller Christian Eriksen, der skal købes til midtbanen. Foto: David Klein/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Skærer feltet ned til to: Pogba eller Eriksen

27 kommentarer
Vis kommentarer