Medie afslører: Ronaldo har fået tvillinger - her er navnene

Medier verden over afslører, at Cristiano Ronaldo er blevet far til tvillinger i torsdags. Deres mor er ukendt og fra USA

Følg Spansk fodbold

Cristiano Ronaldo er med sine mange mål i de afgørende kampe i Champions League storfavorit til at vinde Ballon d'Or for femte gang.

Også uden for banen har den portugisiske stjerne stor succes. I hvert fald skriver store internationale medier som Marca, The Independent og Expressen, at Ronaldo er blevet far til et sæt tvillinger.

Det er det den portugisiske tv-station SIC, der er kilden til historien og kan fortælle, at Ronaldo i torsdags den 8. juni blev far til pigen Eva og drengen Mateo.

Der skulle være tale om en rugemor fra USAs vestkyst, der har født tvillingerne. Også Ronaldos første søn Cristiano Junior, der nu er seks år, menes at have en biologisk mor fra USA, men det har tidligere været fremme, at Ronaldo har betalt 90 millioner kroner for at holde moderens identitet hemmelig.

Historien om Ronaldos tvillinger blev første gang nævnt tilbage i marts i blandt andet The Sun, og nu ser det altså ud til at være blevet virkelighed, selvom Ronaldo eller andre endnu ikke har bekræftet historien. Hos The Independent har de forsøgt at få kommentarer fra Ronaldos repræsentanter, men de er endnu ikke vendt tilbage.

Stjernen blev droppet: Ville have whisky og cigaretter

Ronaldos drømmemål for Barca: Gid jeg havde scoret det for Real

ronaldo familie

Det var 17. junior 2010, at Cristiano Ronaldo blev far til Cristiano Junior

Det er blot et par uger siden, at der blev spekuleret i, om Cristiano Ronaldos kæreste Georgina Rodriguez var gravid.

De to har været kærester siden januar, og da Ronaldo pludselig lagde et foto på sin Instagram-profil, hvor han holdt på kærestens mave, så startede rygterne. Georgina var dog med på banen efter Champions League-triumfen sidste weekend og her tydede intet på en særlig tyk mave.

ronaldo mave

Cristiano Ronaldo har i denne sæson været med til at vinde det spanske mesterskab og Champions League med Real Madrid og scorede så sent som fredag aften to gange, da Portugal slog Letland i VM-kvalifikationen.

Forude venter Confederations Cup med Portugal, hvor Ronaldo og de øvrige europamestre skal forsøge at vinde generalprøven på næste sommers VM-slutrunde i Rusland.

Her bliver det spændende, om Ronaldo vil hylde sine nye børn, som han gjorde ved EM 2012, hvor han med to mål mod Holland sendte Portugal i EM-kvartfinalen og fremviste en undertrøje med teksten 'Junior, far elsker dig. Tillykke'.

- Jeg er meget glad. Det er min søns fødselsdag i dag, og jeg dedikerer begge mine mål til ham, sagde Cristiano Ronaldo dengang, hvor hans søn fyldte to år.

59602938.jpg 

Her afslører Lionel Messi, hvad han synes om Ronaldo som spiller:

Desværre piger: Nu vil Cristiano Ronaldo giftes

Episoden alle taler om: Her svarer Ronaldo igen på bøsse-råb

Eksklusivt: United-stjerner afslører deres første Ronaldo-møde

De ekstreme fodboldkontrakter: Hvorfor megalønninger giver mening for Real Madrid

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller