Medie: Barça-profil smutter til Kina

Der er vinterpause i det spanske, og det ser ikke ud til, at Mascherano vender tilbage til Barcelona, når pausen er slut. I stedet ser et skifte til Kina ud til at være på trapperne

Javier Mascherano ligner en færdig mand på Camp Nou. Foto: AP
Javier Mascherano ligner en færdig mand på Camp Nou. Foto: AP

Javier Mascherano har siden sommeren 2010 spillet en stor rolle i FC Barcelonas defensiv på enten midtbanen eller i midterforsvaret. Men i det seneste halve år har han fået en væsentlig mindre rolle i klubben, og det ser nu ud til, at han skifter klub denne vinter.

Det skriver den catalanske sportsavis SPORT, som erfarer, at den argentinske spiller skifter til kinesiske Hebei Fortune.

Se også: Stjerne afslører hemmeligheden: Sådan stopper man Messi

Her kan de fortælle, at skiftet vil blive en realitet i løbet af de kommende dage. Det kommer efter en periode, hvor Mascherano har givet hints om, at han ønsker at skifte væk, og på vandrørerne skulle han allerede have prøvet på at komme væk i sommer.

Prisen for den nu 33-årige spiller kommer eftersigende til at være på omkring 44 millioner kroner, mens Mascherano selv angiveligt kommer til at tjene over 50 millioner kroner om året i Kina.

Endvidere kan sportsavisen pege på, at det nok bliver Palmeiras Yerry Mina, der bliver arvtageren for Mascherano. Det er dog langt fra helt på plads, og der er også snak om, at der skal et større stjernenavn til.

Mascherano har i sin tid hos Barcelona vundet alt hvad der kan vindes på klubniveau, hvor det er blevet til to Champions League-titler og fire spanske mesterskaber for at nævne noget af det vigtigste.

Se også: Uniteds rekord-indkøb afviste Real Madrid: Men han ved ikke hvorfor

FC København - 11. dec. 2017 - kl. 14:55 Spanierne jubler over FCK: København er en dejlig by...

Hooligans fra gruppen 'Landskrona', som slås for Zenit Skt. Petersborg. Gruppen er en af de mest kendte hooligangrupper i Rusland. Foto: Privatfoto. Sport og Spil Organiseret vold: Her er de vildeste russer-hooligans

1 kommentar
Vis kommentarer