Medie: Barça vil sælge Braithwaites rival

Barcelona vil genopbygge holdet til sommer, og derfor er de også klar til at sælge ud. Det skriver Diario Sport

I starten af året scorede den franske angriber mod sin tidligere klub. Video: Discovery

Danske Martin Braithwaite kan miste en af de farligste rivaler til startopstillingen i FC Barcelona i den kommende sæson, hvis man skal tro den spanske avis Diario Sport.

Storklubben besluttede sig i sommer for at aktivere Antoine Griezmanns frikøbsklausul i Atletico Madrid, der lød på 120 millioner euro eller godt 895 mio. kroner.

Men ledelsen på Camp Nou har dog ikke været helt tilfreds med hans debutsæson, og nu er de klar til at sælge ham igen. Det skriver det spanske medie.

Antoine Griezmann har scoret otte mål i sine 26 ligakampe for Barcelona i denne sæson. Derudover er han noteret for fire assists.

Ifølge mediet vil Barcelona begrænse tabet på den 29-årige franskmand og sælge ham for 100 millioner euro (ca. 746 mio. kroner)  i næste transfervindue.

Et salg af franskmanden er dog ikke ensbetydende med, at Martin Braithwaite i den kommende sæson får kortere til startopstillingen.

Barcelona vil genopbygge holdet til sommer, og pengene fra et potentielt salg skal angiveligt være med til at finansiere køb af både Neymar og Lautaro Martinez fra Inter.

Antoine Griezmann er tidligere blevet kædet sammen med et skifte til Premier League med Chelsea og Manchester United som potentielle bejlere.

Se også: - En af de mest triste aftener i mit liv

Se også: Tidligere Real Madrid-præsident død af corona

Se også: Desperat efter Barça-skifte: Vil gøre alt

40 kommentarer
Vis kommentarer