Annonce:
Annonce:

Medie: Betaler 19 millioner for at blive Barcelona-træner

Ifølge det spanske nyhedsmedie AS betaler Xavi cirka 19 millioner kroner for at vende hjem til Barcelona

Sagen kort: Ronald Koeman er blevet fyret efter nederlag til Rayo Vallecano og erstattes af Xavi.

Sagen kort: Ronald Koeman er blevet fyret og erstattes af Xavi
Annonce:
Følg Fodbold

Torsdag blev det offentliggjort, at Xavi Hernández bliver ny cheftræner i FC Barcelona, men noget tyder på, at Barcelona-legenden selv har fisket op med et kæmpe millionbeløb for at vende hjem til Catalonien som den nye sherif.

Ifølge det velkendte, spanske nyhedsmedie AS har hovedpersonen selv betalt halvdelen af den frikøbsklausul, der stod i hans kontrakt. Nærmere sagt har Xavi betalt godt og vel 19 millioner kroner for at kunne varme trænersædet på Camp Nou.

Tidligere på ugen rejste repræsentanter fra Barcelona til Qatar for at forhandle med Xavi og hans klub Al Sadd om trænerens hjemkomst til Barcelona.

AS beretter, at Xavi har betalt godt og vel 19 millioner kroner for at blive cheftræner i Barcelona. Foto: Karim Jaafar / AFP / Ritzau Scanpix
AS beretter, at Xavi har betalt godt og vel 19 millioner kroner for at blive cheftræner i Barcelona. Foto: Karim Jaafar / AFP / Ritzau Scanpix
 

Den tidligere midtbanegeneral kom for alvor på trænerblokken i Barcelona, efter hollandske Ronald Koeman blev smidt på porten efter 0-1-nederlaget til Rayo Vallecano 27. oktober.

Annonce:

Barcelonas tidligere nummer seks betegnes som en af de største midtbanespillere i klubbens historie. Xavi nåede at optræde for Barcelona i 767 officielle kampe, hvor han vandt otte La Liga-titler og fire Champions League-trofæer.

Xavi tog afsted med barndomsklubben fra Catalonien i 2015 og tilbragte den sidste tid af sin aktive spillerkarriere i Al Sadd, hvor han senere blev cheftræner.

Nu er der kommet nye boller på suppen, og lørdag drager Xavi med sit Barcelona-mandskab til Abanca Balaidos, hvor Celta Vigo står klar til at byde dem op til dans.

Xavi er ny træner i Barcelona

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: