Medie: Her er landsholds-stjernes nye klub

Michael Krohn-Dehli har i denne uge bestået lægetjekket i spanske Sevilla, fortæller et lokalt galicisk medie

Michael Krohn-Dehli skal ifølge et spansk medie spille i Sevilla i næsten sæson (Foto: All Over Press)
Michael Krohn-Dehli skal ifølge et spansk medie spille i Sevilla i næsten sæson (Foto: All Over Press)

Rygterne om, hvor Michael Krohn-Dehli skal spille i næste sæson har længe svirret i både spanske og internationale medier.

Der er næsten ikke gået en dag uden, at han er blevet sat i forbindelse med en ny klub.

Senest er Tottenham nævnt som interesserede, men det ser ud til, at London-klubben må gå forgæves.

Det galiciske radiokanal COPE Deportes skriver nemlig, at den danske landsholds-stjerne har bestået et lægetjek i Sevilla, hvor han ventes at skrive under på en tre-årig kontrakt.

Michael Krohn-Dehlis kontrakt med Celta Vigo udløber 30. juni, og derfor har han siden 1. januar måtte forhandle med interesserede klubber.

Sevilla-spiller Iago Aspas fortæller til Radio Marca, at han håber, at Krohn-Dehli bliver mand i den andalusiske storklub.

- Jeg har stor beundring for Krohn Dehli, og han vil et fantastisk køb for Sevilla, siger den offensive kreatør, der tidligere har været holdkammerat med danskeren i Celta Vigo.

Celta Vigo har hele tiden ønsket at forlænge med den danske profil, og det er ikke længe siden, at klubbens sportsdirektør var håbefuld i forhold til en forlængelse af kontrakten

Tottenham er angiveligt interesserede i at hente Krohn-Dehli til sommer. (Foto: All Over) Spansk fodbold Rygte: Dansk landsholds-stjerne kan blive holdkammerat med Eriksen Michael Krohn-Dehli er ombejlet med kontraktudløb til sommer og en supersæson i Celta. (Foto: Mikel Trigueros) Spansk fodbold Krohn-Dehlis krav til Celta: Kontrakt til pensionen

- Vi gik ind til forhandlingerne med ideen om, at vores og deres interesser kunne mødes. Vi har kigget på de økonomiske krav og prøver at få tallene til at passe. Kontraktens længde er også til forhandling. Jeg er optimistisk omkring forhandlingerne.

- Jeg er sikker på, Celta er Michaels førsteprioritet, uden tvivl, for jeg tror, at han er meget glad og føler tilhængernes kærlighed. Han ved, hvor vigtig han er i klubben, i omklædningsrummet og for træneren, og siden han ankom, har han været en vigtig spiller, Miguel Torrecilla.

Fodboldspilleren får formentlig ikke brug for en villa i Danmark de næste mange år. (Foto: All Over Press) Danske kendte Krohn-Dehli vil af med Hvidovre-villa

Landsholdsspilleren har spillet 24 ud af 26 kampe for sin klub i denne sæson og har scoret et mål og lavet fire assists. Han har udviklet sig til en stor profil, og Celta-tilhængerne har opfundet et hashtag til ham.

På sociale medier som Twitter, Instagram og Facebook er hashtagget 'MKDQuédate' blevet flittigt brugt, og det betyder i al sin enkelhed 'bliv MKD'. Desværre for Celta-tilhængerne virker det ikke, som om de får deres ønske opfyldt.

Sevilla vandt i sidste sæson Europa League og er i denne sæson fortsat med i turneringen.

17 kommentarer
Vis kommentarer