Medie: Laudrup tilbyder sig til gigantklub

Ifølge spanske medier har Michael Laudrup tilbudt sig til Real Madrid som træner, hvis klubben får behov

Laudrup spillede i Real Madrid fra 1994-1996. Foto: AP
Laudrup spillede i Real Madrid fra 1994-1996. Foto: AP

Real Madrid har haltet, siden klubben sagde farvel til træner Zinedine Zidane og profilen Cristiano Ronaldo.

Senest måtte Real Madrid se sig besejret langt inde i overtiden af Alaves i Primera Division, og det har angiveligt fået danske Michael Laudrup til at reagere.

Ifølge spanske medier har den danske træner således tilbudt sig til den spanske storklub, hvis Real Madrid ender med at fyre træner Julen Lopetegui.

Det er den spanske sportsavis AS, der skriver, at Michael Laudrup ifølge tv-stationen Telemadrid har været i kontakt med klubledelsen.

Hovedpersonen har dog afvist det pure.

Ekstra Bladet rettede ligeledes henvendelse til Michael Laudrup for at høre mere om hans situation.

Lige nu arbejder han som ekspert for TV3 Sport.

Glorværdig karriere
Michael Laudrup spillede i Real Madrid fra 1994 til 1996, efter at han som spiller i FC Barcelona forinden havde skabt sig et kæmpe navn i spansk fodbold.

Laudrup nåede i den aktive karriere at spille for KB, Brøndby IF, Juventus FC, S.S. Lazio, FC Barcelona, Real Madrid CF, Vissel Kobe og Ajax Amsterdam. Foto: Erik Kragh
Laudrup nåede i den aktive karriere at spille for KB, Brøndby IF, Juventus FC, S.S. Lazio, FC Barcelona, Real Madrid CF, Vissel Kobe og Ajax Amsterdam. Foto: Erik Kragh
 

Danskeren stoppede som træner i Al Rayyan i Qatar i maj, og her meddelte han, at han ville tage en pause fra trænerjobbet.

Real Madrid har i øjeblikket ikke scoret et mål i fire kampe i træk og ligger på fjerdepladsen i den spanske række med 14 point.

Sæsonen har budt på fire sejre og to nederlag, mens to kampe er endt uafgjort.

Julen Lopetegui blev fyret som spansk landstræner kort før, at Spanien spillede sin første kamp ved VM i Rusland denne sommer.

Det skyldtes, at det var offentliggjort, at han skulle afløse Zidane som træner i Real Madrid, hvilket skete før denne sæson.

Hareide jubler efter historisk sejr: I troede ikke på mig

Stor guide: Sådan får du den bedst mulige start i FIFA Ultimate Team

Superligaen indefra: FCK's kæmpekøb nærmer sig flop-status