Medie: Skal starte inde i El Clásico

Martin Braithwaite ligner en mand, der skal starte inde i søndagens El Clasico ifølge spansk avis

I dette interview sætter Martin Braithwaite ord på sit skifte og sin rolle for FC Barcelona. Video: Discovery

Se professionel top-boksning på lørdag. Køb adgang her

Martin Braithwaite fik en drømmedebut for FC Barcelona i sidste weekend, da han blev skiftet ind og var involveret i to mål, og når FC Barcelona møder Real Madrid, ser det også ud til, at danskeren kommer i aktion.

Og danskeren skal måske endda starte ind for katalanerne.

Ifølge den spanske avis AS udgjorde Martin Braithwaite en angrebstrio med Lionel Messi og Antoine Griezmann til fredagens træning, og avisen skriver, at den trio formentlig vil starte inde imod Real Madrid.

Martin Braithwaite har tidligere imponeret i kampe mod Real Madrid, og han har både scoret og assisteret for sin tidligere klub Leganes mod storklubben.

El Clásico mellem Real Madrid og FC Barcelona spilles søndag klokken 21.00 på Santiago Bernabeu i Madrid. Før opgøret er FC Barcelona på førstepladsen i La Liga, mens Real Madrid er på andenpladsen og har to point færre.

Tidligere på ugen måtte danskeren nøjes med tilskuerrollen, da det blev i 1-1 i udekampen mod Napoli i Champions League, fordi han ikke skiftede tids nok fra Leganes til at blive spilleberettiget i Champions League.

Afviser anmodning: Braithwaite må ikke erstattes

Kommer Braithwaite til undsætning: - Jalousi

George Clooney vil købe sig ind i spansk klub