Medier enige: Dansker afløser Krohn-Dehli i Celta

Daniel Wass har angiveligt besluttet sig for at skifte til spansk fodbold og Celta Vigo, der står klar med et tocifret millionbeløb

Daniel Wass (th.) er angiveligt udset til at løfte danskerarven i Celta Vigo. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Wass (th.) er angiveligt udset til at løfte danskerarven i Celta Vigo. (Foto: Lars Poulsen)

Tidligere er danske Daniel Wass blevet scoutet af store europæiske klubber,  men det har ikke ført et skifte med sig, og nu lader det til, at det bliver en spansk midterklub, der vinder kampen om Daniel Wass.

Ifølge flere medier skifter Daniel Wass til Celta Vigo i Spanien, hvor han skal overtage efter Michael Krohn-Dehli, der er skiftet til Sevilla.

Prisen på Daniel Wass, der har kontraktudløb om et år, er angiveligt på omkring 20 millioner kroner, og Wass står til at tjene 5-6 millioner kroner om året. Det skriver både spanske fichajes.com samt franske Football Mercato.

26-årige Daniel Wass rykkede i denne sæson ud af Ligue 1 med sin klub Evian, og nu kan han altså få lov til at komme videre i karrieren. Den alsidige profil har tidligere repræsenteret Benfica og Brøndby og har i 133 kampe i Ligue 1 scoret 33 gange.

Tidligere har Premier League klubber som Newcastle og West Ham også været meldt interesseret, en det ser altså ud til, at karrieren fortsætter i det spanske.

For Michael Krohn-Dehli er det en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse med skiftet til Seville. (Foto: Lars Poulsen) Spansk fodbold Krohn-Dehli: Glæder mig meget til Champions League

Spansk fodbold Officielt: Europa League-vinder henter Krohn-Dehli

4 kommentarer
Vis kommentarer