Mere Bale-ballade i Madrid: Kræver Ronaldos plads

Gareth Bales agent forklarede på møde med Real-præsident Pérez, at waliseren vil rykkes over på venstrekanten i næste sæson, hvor Ronaldo spiller

Gareth Bale vil allerhelst spille på venstrekanten, hvor Cristiano Ronaldo normalt huserer (Foto: Paul White)
Gareth Bale vil allerhelst spille på venstrekanten, hvor Cristiano Ronaldo normalt huserer (Foto: Paul White)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Det er ikke let at være verdens dyreste fodboldspiller.

Bare spørg 750 mio. kr. manden Gareth Bale. Han har været udpeget til en af de helt store syndebukke i den seneste sæson, som sluttede helt uden titler for Real Madrid.

Bale nåede ikke samme højder fra den forrige sæson, hvor han scorede afgørende mål både i Champions League- og Copa del Rey-finalen.

Real-fans overfuser udskældt stjerne: 'Ludersøn'

Det har medført store spekulationer omkring waliserens fremtid i Real Madrid, hvor Manchester United især er blandt de hedeste bejlere.

Den store spanske sportsavis Marca skriver torsdag, at Bales fremtid blev diskuteret på et topmøde for to uger siden, hvor Bales agent Jonathan Barnett mødtes med Real Madrid-præsident Florentino Pérez og hans højre hånd José Angel Sanchez.

Her blev parterne enige om, at Gareth Bale stadig er Real Madrid-spiller efter sommerferien. Men agenten gjorde det også klart, at den walisiske raket er træt af, at han hele tiden bliver placeret på højrekanten.

Bales agent Jonathan Barnett var for nylig ude med en offentlig kritik af Real Madrid-holdkammeraterne, som agenten mente ikke spillede hans guldfugl nok.

Ancelotti svarer Bales agent igen: Du ved for lidt

Gareth Bale vil eftersigende have Cristiano Ronaldos plads (Foto: EFE)
Gareth Bale vil eftersigende have Cristiano Ronaldos plads (Foto: EFE)
 

På mødet kom en ny forklaring på, hvorfor Bale ikke har fungeret så godt.

Han vil allerhelst spille til venstre. Men det store problem er, at her spiller superstjernen Cristiano Ronaldo, og han scorede 61 mål i 54 kampe i sæsonen fra primært den position.

Så det bliver ikke let for Real Madrids nye træner Rafael Benitez at gøre de to superstjerner tilfredse, når de begge vil spille til venstre.

Barcelona fjerner Luis Figo: Han er ikke en legende

Fodboldhistoriens giftigste trio

Ifølge den respekterede Marca-journalist José Felix Diás, som har skrevet artiklen, så gjorde Pérez det klart, at han ikke kunne påvirke den kommende træners dispositioner, men at man ville lytte til Gareth Bales ønsker.

Derudover kom det frem, at Manchester United nu to gange har henvendt sig med et bud på 100 mio. euro (ca. 750 mio. kr.), som var samme beløb Real Madrid købte Bale for i Tottenham. Men begge gange er United blevet afvist.

TV: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo har tidligere fået det til at fungere sammen

Samme avis skriver også torsdag, at Real Madrid er kommet tættere på en aftale med den italienske landsholdsprofil Marco Veratti. Man skulle være enige om en pris på 450 mio. kr. med PSG.

Hvad blev der af Superligaens udenlandske profiler?

Transferfri i år: Her er stjerneholdet til 0 kroner

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+