Annonce:
Annonce:

Mere ballade i Madrid: Risikerer 'Barça-straf'

De to Madrid-klubber Real og Atlético er blevet efterforsket for samme brud på transferreglerne, som FC Barcelona blev dømt for, og det kan udløse samme straf

Real Madrid og Atlético Madrid risikerer at få samme transferstraf, som Barcelona oplever nu. (Foto: AP/Alvaro Barrientos)
Real Madrid og Atlético Madrid risikerer at få samme transferstraf, som Barcelona oplever nu. (Foto: AP/Alvaro Barrientos)
Annonce:
Følg Fodbold

Det kan godt være, at Sepp Blatter er suspenderet af FIFA, men han ved alligevel lidt om, hvad der foregår i verdensforbundet. I et interview med den spanske avis Mundo Deportivo fortæller han således, at Real og Atlético Madrid begge er blevet undersøgt for brud på transferreglerne.

Det betyder, at 'konklubben' kan løbe ind i endnu mere ballade. I forvejen ruller bolden ikke den rigtige vej for Real Madrid, som nærmer sig en krise i den spanske liga, hvor de er fem point efter Barcelona på førstepladsen. 

Vred Messi bander af sine kritikere

Real Madrid og Atlético Madrid skal ifølge Blatter have begået samme brud, som FC Barcelona sidste år blev idømt et års transferkarantæne for. Blatter ved ikke, om de to klubber er skyldige, men forudser en lignende straf, hvis det er tilfældet.

Annonce:

- FIFA's disciplinærkomité har åbnet separate undersøgelser af Real Madrid og Atlético Madrid for samme brud, som FC Barcelona begik. Undersøgelserne er afsluttet, men jeg ved ikke, hvad sanktionerne bliver, for det er en uafhængig komité, og jeg er suspenderet.

Benítez forsvarer skandaleramte Benzema

- Men hvis Barcelona blev straffet for at bryde FIFA's regler, og Madrid-klubberne har begået identiske brud, ville det være normalt at straffe dem på samme måde, siger Blatter til Mundo Deportivo.

FC Barcelonas karantæne gjaldt i de to seneste transervinduer, hvorfor januarindkøbene Aleix Vidal og Arda Turan først får lov til at spille kampe for klubben i januar måned.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: