Messi 650 millioner mere værd end Ronaldo

Det internationale center for sportsstudier har fremlagt en ny undersøgelse, som viser, at Messi er omkring 650 millioner kroner mere værd en Real Madrids Cristiano Ronaldo

Ronaldo og Messi er klodens to største aktive fodboldstjerner. (Foto: PA Photos)
Ronaldo og Messi er klodens to største aktive fodboldstjerner. (Foto: PA Photos)
Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

En ny undersøgelse fra det internationale center for sports studier (CIES) har kortlagt verdens mest værdifulde fodboldspillere målt i kroner og øre.

Og det er nok de færreste, som er overraskede over at se, at det er Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, som indtager de første to pladser på den liste, men hvad der er mere overraskende, er, at Lionel Messi værdi overstiger Cristiano Ronaldos med omkring 650 millioner kroner.

Begge spillere har kontraktudløb i 2018, og mens Messi på rygteplan er blevet kædet sammen med et skifte til Chelsea til sommer, så må London-klubben forberede sig på, at det vil kræve et enormt stort indhug i pengetanken, hvis de vil lokke den 27-årige argentiner til Stamford Bridge.

Denne skønhed er Neymars nye flamme

Ifølge CIES er Messi nemlig omkring 1,6 milliarder kroner værd for FC Barcelona.

Hazard nummer tre
Og det er altså væsentligt mere end Cristiano Ronaldo på andenpladsen, som CIES vurderer til at være omkring 990 millioner kroner værd.

Torres-mania i Madrid: Solgte 222 trøjer i timen

Nummer tre på listen er Chelseas Eden Hazard, som er vurderet til at være 740 millioner værd, mens Diego Costas værdi på fjerdepladsen anslås at være på 625 millioner kroner.

Juventus' Paul Pogba, som den italienske storklub hentede gratis tilbage i 2012 fra Manchester United, indtager femtepladsen på listen, da hans værdi ifølge CIES lyder på 535 millioner kroner.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+