Messi benægter middag til 275.000 kroner: Se den groteske regning her

Den verdenskendte argentinske fodboldspiller svarer nu med et stort grin på beskyldningerne om, at han har brugt en formue på en restaurant på Ibiza

Messi nægter at have spist 27 pizza' er og have drukket 41 flasker champagne med sine to venner og deres koner under et enkelt restaurant-besøg. ( Foto: AP)
Messi nægter at have spist 27 pizza' er og have drukket 41 flasker champagne med sine to venner og deres koner under et enkelt restaurant-besøg. ( Foto: AP)

Det kan godt være, at den verdensberømte Lionel Messi, der er topspiller i fodboldklubben Barcelona, kan grine hele vejen ned til banken, fordi han tjener styrtende med penge for sit talent med den runde bold.

Men han kan altså også grine, når han skal afvise rygterne på de sociale medier, hvor han er blevet beskyldt for at have brugt en formue på hele 275.000 kroner på et enkelt restaurant-besøg på den spanske ø Ibiza for nylig.

Og det gør han i den grad nu på twitter, hvor han skriver følgende om beskyldningen:

- Ha, ha, ha, ha, ha. Sikke noget sludder. Det er utrolig, som folk opfinder ting og sager. Det mest smukke er, at folk tror på det.

Svaret kom i et forbindelse med et instagram-opslag, hvor der var et billede af fodboldvennerne Messi, Cesc Fabregas og Luis Suarez samt deres tre partnere på restauranten.

Og der var også et billede af regningen fra restauranten på 275.000 kroner, som ifølge Messi ikke er hans regning.

 

Hele sagen startede, da Jesus Galvez lagde et billede ud på twitter af en regning på hele 37.000 Euro svarende til 275.000 kroner, som han påstod tilhørte Messi og hans venner fra restaurantbesøget på Ibiza. Til billedet skrev Jesus Galvez blandt andet følgende:

- Messi og vennerne spiser middag på Lio på Ibiza, og det kostede 37.000 Euro. Og de drak 41 flasker Don Perignon.

Der blev dog straks stillet spørgsmåltegn ved regningen, hvor det blandt andet fremgik, at selskabet på 6 personer havde fortæret 27 pizza'er og syv burgere samt 41 flasker champagne. Man kan blive både tørstig og sulten af at spille fodbold, men dog ikke så tørstig og sulten.

Og vi gentager lige Messis svar på det hele: Ha, ha, ha, ha, ha. ha.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri