Annonce:
Annonce:

Messi får kæmpestor forlystelsespark

Lionel Messi lægger navn og rygte til en kæmpestor forlystelsespark i Kina. Parken hylder Messi og kommer til at indeholde 20 forskellige attraktioner

Lionel Messi bliver en endnu større stjerne i Asien, end han var i forvejen. Argentineren får sin egen forlystelsespark i Asien. Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza.
Lionel Messi bliver en endnu større stjerne i Asien, end han var i forvejen. Argentineren får sin egen forlystelsespark i Asien. Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza.
Annonce:
Følg Fodbold

Moderne fodboldstjerner er ikke 'bare' fodboldspillere.

Uden for banen er mange af dem store reklamesøjler, der lægger initialer, logoer og monogrammer til alt lige fra undertøj og hårprodukter til fitnessgear og gummisko.

Nu får en af spillets allerstørste så sin egen forlystelsespark opkaldt efter sig. For i 2019 åbner en 42.000 kvadratmeter stor Lionel Messi-forlystelsespark i Beijing i Kina. Det skriver Daily Mail.

Parken er allerede blevet døbt 'Messi Experience Park' (Oplevelsesparken Messi, red.).

Der kommer til at være 20 indendørs og udendørs attraktioner, som alle - sjovt nok - har noget med Messi at gøre. På den ene eller anden måde.

Det store vidunder bliver lavet i samarbejde mellem to mediegiganter i Kina og Spanien. Phoenix Group og Mediepro. Og så selvfølgelig Lionel Messi selv.

Annonce:

Skal hjælpe børn
Formålet med det store 'cirkus' er at indlemme børn og unge i Messis univers og fodboldliv. Og så skal den få endnu flere til at spille fodbold allerede fra barnsben.

Det sagde Messi i hvert fald selv forleden i forbindelse med en en præsentation af det kommende projekt.

- Jeg håber, jeg kan give børnene en oplevelse, de aldrig har haft før, og at jeg kan opmuntre dem til at spille fodbold fra en tidlig alder, siger han ifølge Daily Mail.

Forlystelsesparken vil gøre brug af den mest avancerede teknologi for at kombinere attraktioner med plads, så børn og unge kan få oplevelser med verdens mest populære sport. Sådan lyder det fra folkene bag parken.

Messis nye park er umiddelbart en god nyhed for ham og hans økonomi. For en uge siden stadfæstede højesteret i Spanien nemlig en dom fra 2016, som lyder på 21 måneders betinget fængsel til argentineren.

En dom han får, fordi han har ført i omegnen af 30 millioner kroner uden om det spanske skattesystem.

Annonce:

Vold, snyd - og en seriøst dum tisse-pause: Her er Superligaens største skandaler

Kontroversiel 'målkvinde' truer UEFA-boss: ’Vil du have min fod i dine nosser?’

Først Messi: Nu jagter skattemyndighederne Ronaldo i millionsag

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: