Messi-fans ødelægger Ronaldo: Send dem til Syrien

Cristiano Ronaldos søster er rasende efter Messi-hærværket mod verdensstjernens statue

Cristiano Ronaldos statue er blevet overmalet med teksten MESSI og et 10-tal, og det får hans søster til at rase (Foto: All Over)
Cristiano Ronaldos statue er blevet overmalet med teksten MESSI og et 10-tal, og det får hans søster til at rase (Foto: All Over)

Mandag aften mistede Cristiano Ronaldo titlen som verdens bedste fodboldspiller, som han ellers har haft både i 2013 og 2014.

Som om det ikke var nok, så er portugiseren nu blevet hånet yderligere.

En 3,4 meter høj bronzestatue forestillende Ronaldo er blevet ødelagt med graffiti, og det er ikke hvilken som helst graffiti.

Hærværksfolkene har således valgt at tage den lyserøde maling frem og skrive MESSI og 10-tallet på ryggen.

- Det er en skammelig handling begået som følge af jalousi over for ham, siger Ronaldos søster Katia Aveiro ifølge Skysports.

Bronzestatuen blev opført i december 2014 få hundrede meter fra Ronaldos selvfinansierede museum om sig selv ved havnefronten i Funchal på hans hjemø Madeira.

- Det her er et meget specielt øjeblik for mig, sagde Ronaldo dengang, da statuen og museet blev lanceret.

Se også: Ronaldos rejsning vækker opsigt

Messi vandt i år sin femte Ballon d'Or.

Nu er statuen altså ramt af hærværk, og det får virkelig verdensstjernens søster op i det røde felt.

- Den form for raseri, som nogle uelskede og frustrerede tosser viser offentligt på så skandaløs en måde, det får mig til at skamme mig over at være portugiser, siger Aveiro, der på Facebook har skrevet et helt indlæg som modsvar til vandalisterne

- Min smukke ø er desværre beboet af nogle frustrerede vilde, der fortjener at leve i Syrien mellem mennesker, der ikke respekterer livet, lyder det.

- Jeg undskylder for dem, der lever i krigens sorger, men jeg mener, at der nogle mennesker, der ikke hører hjemme på den jord, de bord på, lyder det her.

Episoden skete tidligt tirsdag altså umiddelbart efter kåringen af Lionel Messi som verdens bedste fodboldspiller, men malingen skulle allerede være blevet fjernet.

Sådan ser Ronaldos søster ud:

Se eksperterne vurdere Ronaldo i Ballon d'Or:

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere