Annonce:
Annonce:

Messi gør det igen: Banker Barça ind i guldkampen i magisk 'El Clásico'

Lionel Messi viste virkelig magi og spillede Barcelona tilbage i mesterskabskampen efter en smuk ’El Clásico’-kamp mod Real Madrid

Annonce:
Følg Fodbold

Barcelona var pisket til at vinde årets sidste ’El Clásico’ på Bernabéu i Madrid. Med tre point op til ’Kongeklubben’ og en kamp i hånden, talte kun en Barça-sejr. Og catalonierne stod for presset og afgjorde kampen i overtiden. Selvfølgelig med Messi som helten. 3-2 vandt Barcelona.

Fra kampens start var intensiteten, tempoet og de tekniske finurligheder på højeste niveau. Og det samme var dramaet…

Der var bare spillet et par minutter, da Cristiano Ronaldo blev tacklet på læggen i feltet, men dommeren vinkede afværgende. Få sekunder senere kom Ronaldo til afslutning fra kanten af feltet, men ter Stegen var vågen på stregen.

Ronaldo i hopla
Efter små ti minutters spil kombinerede Barcelona fremad, og så havnede bolden hos Suárez, som lossede en meter forbi mål.

Annonce:

Midt i 1. halvleg trak Ronaldo ind i banen og bankede bolden over mod det lange hjørne. Men ter Stegen blokerede skuddet.

Som så mange gange tidligere var Real Madrid farlige på et hjørnespark. Et kvarter før pausen røg bolden over til Marcelo, som samlede op uden for feltet og lagde den ind over til Ramos, som sparkede på stolpen, inden Casemiro prikkede returen i mål. 1-0.

Messis magi
Madrids scoring så dog ikke ud til at ryste Barcelona. For bare tre minutter senere driblede Messi igennem det hele og lagde køligt bolden fladt ind bag Keylor Navas. 1-1.

Her gør magiske Messi det til 1-1:

Fra 2. halvlegs start fortsatte det med chancer. Først reddede ter Stegen et hovedstød fra Benzema inde på stregen. Et minut senere havde den udskældte Barcelona-anrgiber Paco Alcacer en gigantisk chance, men brændte midt for mål.

Magikeren gør det igen
Med en halv time igen var Piqué ved at score efter et hjørnespark, men Navas reddede igen.

Annonce:

Barcelona skulle dog få den forløsende scoring. Med 20 minutter igen lavede Rakitic sparkefinten på kanten af feltet og lagde den over til sit venstreben, som hamrede læderet op i krogen. 1-2.

Se Rakitic' gudekasse lige her:

Ti minutter før tid mistede Sergio Ramos besindelsen. Madrid-anføreren lavede en tofodstackling mod Messi og fik direkte rødt. Kort tid efter burde Piqué have gjort det til 1-3. Men han afsluttede midt på Navas fra en position i det lille felt.

Her får hovedløse Ramos rødt:

Men i stedet var det Real Madrids indskiftede James, som udlignede mirakuløst til 2-2 fem minutter før tid. Barcelona gav dog ikke op. I overtiden hamrede Messi den ind langs stolpen og sikrede sejren. Det var samtidig argentinerens scoring nummer 500 for Barcelona. Hvilken milepæl.

Dermed er Barcelona a point med Real Madrid, 75 point til begge. Men Barcelona er bedre indbyrdes

Madrid har dog en kamp i hånden.

Flere mål end Messi: Men Ronaldo var bedst for 10 år siden

Efter ny brandkamp: Eriksen igen i Barcelonas søgelys

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
AFSLØRINGAFSLØRING
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: