Messi kastede op: - Det var helt forkert i mange år

Lionel Messi havde en ret atypisk diæt for en topprofessionel fodboldspiller, fortæller han i et tv-interview

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Der er nok ikke mange, der stiller spørgsmålstegn ved, at Barcelonas argentinske stjerne Lionel Messi er en af verdens bedste spillere. Og den 30-årige offensivspiller har allerede opnået en hel del med trofæer og rekorder.

Men han fortæller nu i et interview på TV Americas program La Cornisa, at han fortryder sin livsstil tidligere i karrieren.

- Jeg ved ikke, hvad jeg spiste, men jeg spiste helt forkert i mange år. Som 22-23 år spiste jeg meget chokolade og søde sydamerikanske kager og drak sodavand. Men nu spiser jeg godt. Fisk, kød og grøntsager. Alt, men i orden og godt, siger han og fortsætter:

- Det bliver dog også til et glas vin engang i mellem, men det er ikke et problem. Forandringen kunne jeg særligt mærke, hvis jeg kastede op, og efter jeg lagde min kost om, skete det ikke mere, lyder det fra Messi, der måske havde været endnu bedre med en sundere indstilling til mad dengang.

Lionel Messi fortæller om forfærdelige spisevaner, der stod på i mange år. Foto: Ritzau / Scanpix / SUSANA VERA
Lionel Messi fortæller om forfærdelige spisevaner, der stod på i mange år. Foto: Ritzau / Scanpix / SUSANA VERA


Noget af ændringen kan måske tilskrives, at han er blevet ældre, og med alderen fortæller Barca-spilleren også, at han er blevet bedre til at håndtere kritik.

- Dengang påvirkede det mig, og hvis jeg fik kritik ramte det mig virkelig. Men det er ovre nu. Det påvirker mig ikke mere. Jeg ved, at de siger ting, som ikke er i orden, men det har intet at gøre med sport. De vil ind i mit private liv, siger Lionel Messi i programmet.

Lionel Messi og Barcelona er stadig med i alle tre turneringer, hvor de i Spanien er i pokalfinalen og tæt på at vinde mesterskabet. I Champions League skal de møde italienske AS Roma.

Ydmyget af Barcelona: Se dansker med årets fejlaflevering!

Laudrup undrer sig: 'Hvor ender det her henne?'

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+