Messi og co. knuser danskerklub

Barcelona viste ingen nåde, da Leganes blev slået 5-0 i ottendedelsfinalen i Copa del Rey

Lionel Messi var på pletten to gange, da Leganes med Martin Braithwaite på holdet fik store pokal-stryg. Se højdepunkter fra kampen her.

Barcelona var storfavoritter hjemme mod Leganes i torsdagens opgør i ottendedelsfinalen i Copa del Rey.

Barcelona svigtede da heller ikke, da klubben slog Martin Braithwaite og co. med 5-0, og dermed blev klar til kvartfinalen i pokalturneringen.

Lionel Messi scorede to gange i kampen, hvor Braithwaite blev udskiftet med 20 minutter igen.

Barcelona skulle blot bruge få minutter på at komme foran 1-0, da Antoine Griezmann sørgede for føringen i det fjerde minut.

Gæsterne blev fanget i det hurtige spil af hjemmeholdet, og Nélson Semedo spillede bolden skråt bagud til Griezmann, som fladt sparkede den i mål.

Kort efter fik Barcelona annulleret endnu et mål af Griezmann, da VAR viste offside, og der var spillet næsten en halv time, før det blev 2-0.

I det 27. minut sendte Lionel Messi bolden ind i straffesparksfeltet på et hjørnespark, og her dukkede Clément Lenglet op og headede Barcelona yderligere i front.

Husk, at du kan se den spanske Copa del Rey eksklusivt på Ekstra Bladet her.

Efter en time var det så Messis egen tur til at blive noteret for en scoring.

Frenkie de Jong splittede modstandernes defensiv med en dyb stikning til Messi, der i vanlig stil driblede sig til en afslutning.

Via Leganes-forsvarsspilleren Rodrigo Tarin ændrede bolden kurs og strøg i en høj bue i mål uden chance for Leganes-keeper Ivan Cuellar.

Foran 3-0 var det mere end op ad bakke for Leganes, og det blev endnu værre.

Leganes var reduceret til statister, da Arthur øgede til 4-0 i det 77. minut, inden Messi sluttede festen i det 89. minut med målet til 5-0.

Senere torsdag møder Sevilla på udebane Mirandes i pokalturneringen.

Spansk fodbold Efter skideballe: Her er Sistos straf

Real Madrid-spillerne jubler efter scoringen ti 1-0. Der skulle følge tre yderligere træffere til gæsterne senere, så det blev et sikkert avancement i Copa del Rey. Foto: JOSE JORDAN/RITZAU SCANPIX Spansk fodbold Real Madrid viste ingen nåde

Christian Eriksen var en torn i øjet på Real Madrid, da Tottenham mødte dem i Champions League for få sæsoner siden. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Medie afslører: Derfor kiksede Eriksens Real Madrid-skifte

24 kommentarer
Vis kommentarer