Messi og Suarez sørger for Barca-rekord

FC Barcelona blev sat i gang af et kontroversielt straffespark og selvmål, men endte med at vinde sikkert

Lionel Messi spillede onsdag sin kamp nummer 500 for Barcelona. (Foto: AP)
Lionel Messi spillede onsdag sin kamp nummer 500 for Barcelona. (Foto: AP)

Se Messi og Neymar trylle til 2-0 i videoen herover.

FC Barcelona vandt onsdag aften 4-0 hjemme over Betis og kan nu se tilbage på et kalenderår med 180 mål i alle turneringer. Det er spansk rekord.

Ifølge statistikbureauet Infostrada har ingen andre spanske klubber nogensinde scoret lige så mange mål på et enkelt kalenderår. Real Madrid havde den tidligere rekord.

Med sejren er Barcelona igen på førstepladsen i Primera Division med 38 point efter 16 kampe. Atlético Madrid har også 38 point, men har spillet en kamp mere. Real Madrid har 36 point.

Ronaldo indtog som sædvanlig hovedrollen for Real Madrid. (Foto: AP) Spansk fodbold Først hånede de Ronaldo - så sparkede han to kasser ind

Barcelona kom foran 1-0 efter et tvivlsomt straffespark begået mod Lionel Messi, som blev væltet omkuld af Betis-keeper Antonio Adan, der dog også ramte bolden.

Neymar blev sat til at sparke, men brændte i første omgang forsøget. Antonio Adan reddede, men boksede bolden lige ud til Ivan Rakitic, som fik presset Betis-stopperen Heiko Westermann til et klodset selvmål.

Der var på det tidspunkt spillet en halv time. Tre minutter senere scorede Messi selv til 2-0, da argentineren blev assisteret fornemt af Neymar. Messi spillede sin kamp nummer 500 for Barcelona.

Der gik et sus gennem Camp Nou, da Messi blev flæsket ...

Kort inde i anden halvleg øgede Luis Suarez til 3-0, og uruguayaneren gjorde det også til 4-0, da Neymar fandt sin angrebskollega med en genial hælaflevering. Suarez er nu ligatopscorer med 15 mål.

Tidligere onsdag vandt Atlético Madrid 2-0 ude over Rayo Vallecano, som ellers holdt stand indtil det 88. minut.

Sevilla, som havde Michael Krohn-Dehli med i de sidste godt 20 minutter, vandt 2-0 hjemme over Espanyol.

Daniel Wass og Celta Vigo tabte 0-1 hjemme til Athletic Bilbao. Wass spillede hele kampen for Celta, som er nummer fire i ligaen med 31 point.

23 kommentarer
Vis kommentarer