Messi overgik Cristiano: Bedst i Europa

Lionel Messi viste med tre trofæer i sidste sæson, at han er tilbage på toppen, og torsdag fik han prisen for bedste spiller i Europa

Med Tipsbladet som den danske stemme i årets afstemning om årets spiller i Europa gik prisen til Lionel Messi i denne omgang. Det blev offentliggjort i forbindelse med lodtrækningen til gruppespillet i Champions League torsdag aften.

Lionel Messi vandt prisen som årets spiller foran den evige rival Cristiano Ronaldo samt holdkammeraten Luis Suarez, som han i sidste sæson vandt Champions League med i finalen mod Juventus, hvor de sammen vandt 3-1.

Du kan se præmieoverrækkelsen i videoen øverst i artiklen

Dermed må portugisiske Cristiano Ronaldo overgive den pris, som han vandt i sidste års afstemning til Messi, der tog ligaen, pokalturneringen og Champions League-trofæerne foran næsen på Ronaldo i sidste sæson og altså nu også prisen som den bedste spiller.

Se også: Her er årets mål: Bedre end Ronaldo og walisisk drømmehug

Den lille argentinske troldmand havde tidligere på dagen vundet prisen for bedste mål i Champions League i den foregående sæson. Her var det målet mod Bayern München i semifinalen, hvor han først satte Jeroem Boateng af, hvorefter han chippede bolden ind over en sagesløs Manuel Neuer i det tyske mål.

Lige inden Messi fik hæderen blev tyske Célia Šašic desuden kåret som den bedste kvindelige spiller i den seneste sæson.

30 kommentarer
Vis kommentarer