Messi tryllede i Barcelona-derby

Det blev til endnu en stor kamp af Lionel Messi, da Barcelona slog Espanyol med 4-0 på udebane lørdag aften

Lionel Messi viste klassen mod Espanyol. Foto: AP
Lionel Messi viste klassen mod Espanyol. Foto: AP

Lørdag aften bød på lokalopgør i catalonien, da de to Barcelona-klubber, Espanyol og FC Barcelona tørnede sammen. Her endte det med at blive til en ordentlig overhaling, hvor Messi blandt andet var i hopla for sidstnævnte klub.

Se også: Håner Messi: - Han kan jo kun én ting

Det blev nemlig til en 4-0-sejr for storklubben, som dermed holder godt fast i førstepladsen i rækken. Første scoring i kampen kom efter 17 minutters spil, da Lionel Messi sparkede bolden nydeligt ind med et smukt frispark.

Målet til 2-0 kom små ti minutter efter, hvor Messi igen havde en finger med i spillet. Han stod nemlig for forarbejdet i form af en dribletur omkring feltet, hvor Espanyol-spillerne simpelthen ikke kunne få bolden fra ham. Derefter spillede han bolden ud i venstresiden til Dembele, som sparkede bolden i mål.

I sidste minut af første halvlegs sidste minut af den ordinære spilletid var det Suarez' tur til at score, da han sendte bolden ind fra en spids vinkel, og i anden halvleg lukkede Messi ballet med endnu en lækker frisparksbasse.

Barcelonas sejr betyder, at de nu er tre point foran både Sevilla og Atletico Madrid. I næste runde af La Liga skal Barcelona møde Levante på udebane, men inden skal de møde Tottenham i Champions League.

Se også: Real bader sig videre i spansk pokalturnering

Der har længe været snak om et skifte til kongeklubben. Nu ser det ud til, at et skifte er tættere på end nogensinde før. Foto: AP Spansk fodbold - 6. dec. 2018 - kl. 07:45 Monsterhandlen nærmer sig: Real Madrid er enige med Hazard

Benzema er bedste Real Madrid-spiller, når det kommer til målscoringen. Det er bare ikke nok. Foto: AP Spansk fodbold - 6. dec. 2018 - kl. 13:08 Forfærdelig forfatning: Reals største problem udstillet

2 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere