Messis hund er nu næsten større end Messi

På kun et år er Messis elskede hund næsten vokset sig større end sin verdensberømte ejer - se billeder af bæstet i artiklen

Et billede slået op af Leo Messi (@leomessi) den

Det er mindre end et år siden, at verdens mest berømte fodboldspiller Lionel Messi fik en lille hundehvalp i gave af sin kone Antonella Roccuzzo. Da Messi fik hunden var det en lille logrende hundehvalp. Men nu er det en gigantisk hund, der fylder godt i møblerne i Messis hjem, og hunden vejer kun to kilo mindre end Messi. Den berømte fodboldspiller vejer 67 kilo, mens hans hund, der har fået det slående navn 'Hulk', vejer 65 kilo.

For nøjagtigt 49 uger siden lagde Messi sit første billede af sin hund 'Hulk' ud på instagram og takkede sin kone for gaven:

- Nyt medlem i familien. Tak min kære for denne skønne gave, skrev Messi som sin nye hund, der i øvrigt er af rasen Dogue de Bordeaux. Den særlige hunderace er fransk, og Dogue de Bordeaux-hundene blev oprindeligt brugt som jagt- og vagthunde, men de har altså også været benyttet som kamphunde, hvor de har været i kamp med både tyre og bjørne.

Og for Messis mere end 60 millioner følgere på Instagram har der været rig lejlighed til at følge hundens udvikling. Messi lægger nemlig jævnligt billeder ud af 'Hulk' på sin instagram-profil.

På de sidste par billeder har det dog set usædvanligt ud, når den lille 169 centimer høje Messi har poseret med sin gigantiske hund, der i dag næsten er større end sin ejer.

Og i lørdags lagde Messis kone Antonella Roccuzzo det sidste billede ud af Messi og hunden samt sine børn. Hertil skrev hun:

- Toby kontrollerer alt her.

Nuevo integrante de mi familia !!. Gracias amor por este regalo hermosooo @antoroccuzzo88

Et billede slået op af Leo Messi (@leomessi) den

Og sådan så Messis hund 'Hulk ud i lørdags.

Toby controlando todo por aca.

Et billede slået op af AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) den

Messi kan i øvrigt stadig spille drømme-fodbold. Søndag aften reddede han Barcelona med et meget effektivt frispark.

Se også: Her redder Messi Barcelona med konge-frispark

 

31 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere