Mester Messi maser nye rekorder

I sin La Liga-kamp nummer 300 tangerede den lille troldmand hattrick-rekorden, slog assist-rekorden og indhentede næsten Ronaldo på topscorerlisten

Messi tog sig endnu en rekordaften i sin ligakamp nummer 300 (Foto: AP)
Messi tog sig endnu en rekordaften i sin ligakamp nummer 300 (Foto: AP)

Det er en velkendt, gammel traver i fodbold, at jubilarer spiller skidt.

Men det lod ikke til at påvirke Lionel Messi, da han gik ud på Camp Nou til sin kamp nummer 300 i La Liga. Tværtimod gik argentineren i kødet på endnu et par rekorder mod Levante, der blev sendt hjem med et nederlag på 5-0.

Den lille troldmand varmede op med en assist til Neymar, og dermed passerede han Luis Figos rekord. Messi har nu assisteret 106 gange mod portugiserens 105.

Spansk fodbold Barça-stjerne: Messi og Enrique var oppe at toppes

Og så blev Messi såmænd selv ramt at målsult. En scoring kort før pausen og en lidt efter var ikke nok til at stille den. Så da Neymar blev fældet til straffespark, overlod han selvsagt ikke chancen til andre.

Med sit hattrick kunne han nemlig tangere endnu en rekord. Det var nemlig hans 31. af slagsen for en spansk klub (nummer 23 i La Liga), og det var nok til at komme op på siden af Telmo Zarra, der for mange år siden huserede for Athletic Bilbao. I november passerede Messi hans 59 år gamle scoringsrekord på 251 kasser. Hvil i fred, Telmo.

Luis Suarez lukkede i øvrigt forestillingen med et smukt saksesparksmål.

Lige ved og næsten for Lionel Messi i sommer (Foto: AP/Bao Tailiang) Fodbold Dette Messi-billede er verdens bedste

Og så skal en vis Ronaldo endda begynde at kigge sig lidt over skulderen, for Messi er nu kun to mål efter hans 28 i La Liga i denne sæson.

Isco stod for Real Madrids første scoring i 2-0-sejren over Deportivo lørdag aften. Karim Benzema leverede mål nummer to. (Foto: APDaniel Ochoa de Olza) Spansk fodbold Målløs Ronaldo i Real-genrejsning

Med sejren kom Barcelona igen på omgangshøjde med rivalerne fra Real Madrid, der nu kun er et point foran i toppen af rækken.

0 kommentarer
Vis kommentarer