'Mirakel' hvis han overlever

Spanske medier langer voldsomt ud efter Zidane i kølvandet på nederlag til hold fra tredjebedste række

Se højdepunkterne fra Reals pinlige exit her.

Du kan opleve Barcelona direkte torsdag aften - Se Copa del Rey i Ekstra Bladet+ lige her

Real Madrid-træner Zinedine Zidane tager sin del af ansvaret for kongeklubbens pokalblamage, som på ny har ført til krav om mestertrænerens afgang.

Mod Alcoyano fra den tredjebedste række i Spanien tabte Madrid 1-2 efter forlænget spilletid onsdag aften i Copa del Rey.

Zidane, der har vundet to La Liga-titler og tre gange Champions League i spidsen for Madrid, forsøger at tage spekulationerne med ro.

- Der vil altid blive snakket, når vi taber, siger Zidane efter kampen ifølge den spanske sportsavis Marca.

- Jeg forholder mig i ro. Jeg tror, at spillerne ønskede at vinde, da de var på banen. Vi må se, hvad der sker de næste dage.

Selv med en mand i overtal lykkedes det ikke Real Madrid at gå videre fra mødet med Alcoyano.

Dommen er hård i de spanske medier.

Her ses Zidane, inden han møder medierne efter pokalblamagen. Foto: Jorge Guerrero/Ritzau Scanpix
Her ses Zidane, inden han møder medierne efter pokalblamagen. Foto: Jorge Guerrero/Ritzau Scanpix
 

Sport Spar masser af penge: Tricket til den bedste sportspakke

Brooklyn Nets har formentlig samlet trio med flere offensive kræfter, end man nogensinde har set før i NBA. Fotocollage: Carmen Mandato og Sarah Stier/Ritzau Scanpix Anden sport Samler kugleskøre stjerner: Kan gå HELT galt

- Der er blevet skrevet et af de mest ydmygende kapitler i Madrid-historien, skriver chefredaktør for det spanske medie AS Tomas Roncero ifølge BBC.

- Lad 2021 slutte nu. Dette er et mareridt. Zidanes blomst er visnet for evigt.

Også hos Marca er der kritik. Avisen konkluderer således kort og godt, at det vil være et 'mirakel', hvis Zidane overlever på posten.

Real-træneren stillede op med en stribe reserver, men der var alligevel nogle velkendte navne på holdkortet, og franskmanden ønsker ikke at gå for meget i dybden med, hvad der skete på banen.

- Jeg synes, at det er mit ansvar som træner, siger Zidane ifølge Marca.

- Det her er fodbold. Man må tage sine chancer. Bolden ville ikke gå ind, og nu er vi ude.

Roger Federer trak det længste strå i kampen om en sponsoraftale med Gillette. Foto: Mike Frey/BPI/REX Anden sport Snød rivalen for millionaftale i kulissen

 

Robert Mudrazija er snart fortid i FCK, der taber mange penge på kroaten. Foto: Anthon Unger FC København Svinedyr FCK-manøvre: Nu gør de regningen op

Der er flere stortalenter på vej i Brøndby. Om noget tid vil vi formentlig se nogle af disse unge mennesker på klubbens førstehold. Foto: Teis Markfoged/3point.dk Brøndby De skal redde Brøndbys fremtid

.

17 kommentarer
Vis kommentarer