Morten Bruun: Sådan handler Madrid - hvis de handler

Real Madrid har fået et forbud mod at købe spillere i et år, når det nuværende transfervindue lukker - det får dem dog ikke til at købe vildt ind, mener Morten Bruun

Torsdag vurderede Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, hvilke spillere, Real Madrid skal kigge på i transfervinduet

- Jeg hører ikke til dem, der tror, at de går transferamok.

Tørt konstateret af Morten Bruun, der i årevis har fulgt spansk fodbold tæt i sin egenskab af ekspert-kommentator for 6'eren.

Bruun har selvfølgelig også fulgt med i torsdagens store historie om, at Real Madrid har fået forbud mod at købe spillere i et år, når det nuværende transfervindue lukker. Men han tror ikke på, at kongeklubben kommer til at rive spillere ned af hylderne de næste par uger, inden vinduet lukker.

Spansk fodbold - 14. jan. 2016 - kl. 13:28 Monsterstraf: Real Madrid får kæmpe karantæne

- Jeg tror, de henter en spiller, og det bliver en angriber eller en midtbanespiller. Men de går ikke transferamok. Om 14 dage kan det selvfølgelig vise sig, at jeg tog fejl, siger den tidligere landsholdsspiller.

- De har mere eller mindre deres trup på plads, og de kan ikke finde de typer i det her transfervindue, som de kan om sommeren. De spillere, de er interesseret i, tilhører klubber, som ikke vil afgive dem nu.

- Men Fabio Coentrao (venstre back) er så vidt jeg ved kun udlejet til Monaco, så ham kan de kalde tilbage. På højre back har de to, i centerforsvaret har de fire. De har to gode keepere.

- Som jeg ser det, er de nok svagest på den centrale midtbane. Jeg er ikke sikker på, at Casemiro er en verdensklasse-6'er, og Matuidi får næppe lov til at gå af Paris Saint-Germain.

- Længere fremme har de Isco, Bale, Ronaldo, James Rodriquez, Lucas, Jesé. Når det nu skulle være, så må man sige, at de er temmelig godt dækket ind, siger Bruun.

Hvad vil Zidane stille op med sit hold, nu hvor transferkarantænen snart træder i kraft? (Foto: AP) Spansk fodbold - 14. jan. 2016 - kl. 15:01 Luna: Derfor kan karantæne være positiv for Real

Real Madrid ville være mærkbart svækket, hvis boksspilleren Karim Benzema skulle gå i stykker, men det er svært at finde en passende reserve til den position i en fart, mener Bruun.

- Hvis Benzema bliver skadet, er de så på den? Ja, det er de.

- De har Ronaldo, der kan spille forrest, og til nøds Bale. Hvis Benzema ødelægger korsbåndet i april, så ville de under normale omstændigheder hente en erstatning til sommer. Men hvis de lige nu skulle hente en spiller, der har niveauet, og som får at vide, at han er reserve i tilfælde af, at Benzema bliver skadet, hvem kan de så få? Talenter har de på deres b-hold.

- Det er på den centrale midtbane, de er mest udsat. Der kunne de bruge et supplement til Modric og Kroos, som er stærk nok til at lede defensiven, når de møder de bedste hold.

- Mod Barcelona og Atletico Madrid er Casemiro ikke stærk nok. Det er han mod mange hold i ligaen, men ikke mod de bedste hold i Europa, mener Bruun, der dog ikke er så bekymret på Madrids vegne over transferkarantænen.

- Kigger man på, hvad folk sagde, da Barcelona fik den samme type straf, at det var en katastrofe, så må man bare sige, at det blev det ikke, konstaterer Bruun.

Både Real Madrid og Atletico Madrid har appelleret den transferkarantæne, de er blevet pålagt.

Se også: FIFA straffer Barcelona med transferforbud

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere