Neymar bekræfter absurd sommer-rygte

Barcelonas brasillianske angrebses fortæller, at han blev kontaktet af Manchester United i sommerens transfervindue

Neymar var i kontakt med Manchester United fortæller han ESPN. Klubben skulle have kommet med et tilbud, men han så aldrig noget konkret, fortæller han. (Foto: AP)
Neymar var i kontakt med Manchester United fortæller han ESPN. Klubben skulle have kommet med et tilbud, men han så aldrig noget konkret, fortæller han. (Foto: AP)

Det kunne have været en af sommerens helt store transferbasker, men det blev i stedet til lidt af en fuser.

Louis van Gaal og Manchester United var i sommer interesseret i at knytte Neymar til klubben. Men det absurde sommer-rygte blev ved snakken, og derfor er Neymar fortsat at finde i FC Barcelona, som han i sidste sæson vandt 'The Treble' med.

- Vi havde samtaler, men der var ikke noget konkret. Jeg hørte, der var kommet bud, men jeg har ikke kendskab til det, siger Neymar ESPN.

- Jeg hørte, at der var tilbud, men ingen af dem blev overbragt til mig.

United nåede også at kaste sin interesse over Neymars holdkammerat Pedro, inden han valgte at skifte til rivalerne fra Chelsea.

Se også: Roberto Carlos: Neymar er bedre end Messi og Ronaldo

Til sidste lykkedes det dog Manchester United at tilknytte den unge franske angriber Anthony Martial, som indtil videre har været en stor gevinst for holdet.

Når Neymars bagland aldrig videregav Manchester Uniteds bejlen og tilbud, har det formentlig at gøre med svaret på dette spørgsmål. Hvorfor bytte en plads i Barcelonas angreb ud med en klub, som p.t. end ikke er sin bys bedste.

Som 3+'s Champions League-reporter Luna Christofi sagde til Ekstra Bladet i sommer:

- Hvis det ender med et skifte, så er det en af de største overraskelser i min karriere. Jeg kan slet ikke se, hvorfor han skulle gøre det.

Se også: Christofi: Neymar-skifte ville være den største overraskelse i min karriere

Hvorfor spille i Nordengland, når man kan spille i varmen og lave perler som denne?

31 kommentarer
Vis kommentarer