Neymar chokerer: Var ved at forlade Barcelona

Brasilianske Neymar fra Barcelona har forlænget kontrakten med Barcelona, men han fortæller nu, at han var i tæt dialog med PSG om et skifte i sommer

Neymar fortæller, hvor tæt han egentlig var på at skifte Barcelona ud med en anden stjerneklub i sommer. Foto: AP/Emilio Morenatti.
Neymar fortæller, hvor tæt han egentlig var på at skifte Barcelona ud med en anden stjerneklub i sommer. Foto: AP/Emilio Morenatti.
Følg Spansk fodbold

Neymar var i løbet af sommeren ofte sat i forbindelse med den franske storklub Paris Saint Germain, men den brasilianske OL-guldvinder blev i Barcelona. Nu fortæller han, at han flere gange var til møder med den franske klub.

Det gjorde han til den spanske sportsavis AS til et sponsor-event med Barcelona, hvor han talte med pressen for første gang siden det kom frem, at han havde valgt at forlænge med Barcelona i stedet.

- Vi havde mange samtaler med en del folk med PSG, men jeg valgte at blive i Barcelona, fordi jeg føler mig hjemme og glad her med mine holdkammerater og mit liv, fortæller Neymar, der dog ikke ville bekræfte, at han blev tilbudt 300 millioner kroner om året for at spille for PSG.

I det hele taget ser Neymar ikke sig selv spille i andre klubber i fremtiden.

- Jeg kan ikke se mig selv forlade Barca. Dette er mit hjem. Jeg føler mig vigtig i klubben, og jeg håber at mit spil fortsætter med at hjælpe holdet. Jeg tror, det bliver en god sæson for mig, siger Neymar.

Til pressemødet blev Neymar desuden også spurgt til, hvilken regel han helst ville ændre i fodbold. Her svarede han, at der var mange regler, som han gerne ville lave om, men helst den der giver et kort, hvis man fejrer et mål for meget med fansene.

Se den her: Kaptajn på knæ efter rædsels-tackling på Durmisi

Direkte rødt: Se svinestregen mod Durmisi

TV: Dansk landsholdsspiller med lækker assist

Barcelona-træner tager skylden for fadæsen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?