Neymar skal i retten

Barcelona vil tilsyneladende gerne have Neymar tilbage, men de er stadig i en bitter sag med brasilianeren om 195 millioner kroner

Rygterne svirrer om Neymar. Foto: Bertrand Guya/Ritzau Scanpix
Rygterne svirrer om Neymar. Foto: Bertrand Guya/Ritzau Scanpix

Henover sommeren har rygterne kørt omkring den brasilianske verdensstjerne Neymar, som angiveligt kunne have været på vej tilbage til FC Barcelona. Fredag er han tilbage i den catalanske hovedstad, men det er ikke for at forhandle.

I stedet handler det om en langstrakt sag mellem Barcelona og Neymar, som har stået på i godt to år, som handler om en loyalitetsbonus, hvor de to parter er meget uenige om, hvem der skal have penge.

Det skriver den Barcelona-baserede sportsavis Diario Sport.

Sagen er for retten i Barcelona fredag formiddag, hvor Neymar kæmper for at få det fulde beløb for en loyalitetsbonus, men da han skiftede til PSG har spanierne ikke ville betale ham pengene. Barcelona mener derimod, at de skal have en del af de penge, som de havde betalt forinden tilbage.

Alt i alt er det et beløb på 195 millioner kroner, som de to parter strides om at finde den rette fordeling af.

Neymar skiftede i sommeren 2017 fra Barcelona til PSG for 1,65 milliarder kroner, som gjorde ham til verdens klart dyreste spiller. Det er en rekord, som ingen andre hidtil har slået.

Flere danske spillere har nået endestationen ved Korea Open. Foto: Jan Sommer Badminton Sidste danskere får klø og ryger ud af Korea Open
Evander ville gerne have taget frisparket mod Fremad Amager. Det fik han ikke lov til. Foto: Lars Poulsen FC Midtjylland Klar melding efter pokal-brøler: Sig undskyld, Evander!
Putros forlod banen og løb ud af stadion før den forlængede spilletid, men det var ikke for at komme på toilettet, som det lød under tv-transmissionen. Foto: Anita Graversen AGF Tv-seere fik besked om toilet-besøg: Dommeren skulle noget helt andet

7 kommentarer
Vis kommentarer